Yemsku

3 Recensionen

Badges

Recensioner (3)

Restaurant: Americana

Iso plussa kolmesta vegaanijuustosta (norm, feta & aura). Hyvä hinta-laatusuhde ja hyvä sijainti. Hyvänmakuista pizzaa :) Unohdimme kangaskassimme (sisällä 80€:n edestä ostoksia!) lähtiessä penkille ja n. 5 min lähdöstä poikaystävä huomasi unohduksemme ja kipaisi takaisin pizzeriaan. Kysyi kangaskassia, johon työntekijä vastasi "me myytiin se" jonka jälkeen hän haki takahuoneesta kassimme ja sanoi "100€" :D:D Saatiin kassi sisältöineen takas eikä tarvinnu maksaa 100€ :D Erinomaista palvelua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.07.2016
Betyg: 1

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Soi Soi     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.02.2014
Betyg: 0

Restaurant: Soi Soi

Kiva sisustus, vihreä ovi oli söpö ja piristävä yksityiskohta pienessä tilassa. Naistyöntekijät olivat mukavia ja valmistivat annokset hyvin.

Odotimme ruokaa n. 15min, paikka oli melkein täynnä. Ruoka maistui tosi hyvältä, parasta vegaanipikaruokaa mitä olen syönyt. Söin sataman seitania, hinta 9-10€. Erityisesti seitan oli yksi parhaista seitaneista mitä olen syönyt, sekä ystäväni tilaamat bataattiranskalaiset olivat älyttömän herkullisia maun ja koostumuksen puolesta! <3 Vegaaninen majoneesi sai myös peukut pystyyn, tosin ranskalaiset maistuivat aivan mainiosti ilman sitäkin. :) Limsavalikoima oli kivan erikoinen, itse otin greippilimsaa, sopivan piristävää, ei liian makeaa!

Ystäväni ottivat seitania pitaleivässä, joka oli ihan liian tulista vaikka annoksen ei oltu toivottu lisää tulisuutta. Omassa annoksessani oli myös liikaa tulisuutta mutta lautaselta on helppo poimia tuliset ainekset pois, toisinkuin pitasta. Poikaystäväni söi samaa kuin minä eikä hänen mielestä annos ollut liian tulinen.

Kokonaisarvio 4/5 :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.02.2014
Betyg: 0


Followers