hellu85

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Maruseki

Kävimme tänään syömässä kello 16. 00 aikaan perjantaina.

Viimeksi kävin yli vuosi sitten, mutta en antanut arvostelua ja olin hieman pettynyt sushiin. Mustekalapallerot olisi silloin hyviä, nyt niitä listalla ei ollut.

Nyt, ennakkoluuloisesti, vein mieheni syömään Marusekiin ja molemmat otimme tropical rainbow sushin (lohta, katkarapua, surinamia, avokadoa, mangokastiketta) sekä joimme valkoviiniä ja macha-teetä.

Täytyy sanoa, että sushielämys oli ainutlaatuinen :) todella hyvää: liha oikein suli suussa! nam nam! Riisi ja koko kombo oli todella onnistunut kokonaisuus. Viimeksi riisi oli mielestäni hieman kuivahko, mutta tänään kaikki oikein natsasi tosi hyvin. Luin tässä, että uusi keittiöpäällikkö tuli kuvioihin, mikä ehkä saattaakin vaikuttaa siihen, että annos oli todella elämys

Macha-tee ei tuottanut niin suurta elämystä kuin viimeksi (silloin se oli oikein todella hyvää), mutta nyt vähän njääh.. en ehkä juo toisten.

Palvelu oli sujuvaa, mutta liian kiireistä. Ei oikein osattu olla asiakkaan kanssa, vaan tuntui siltä, että "hei, mulla on oikeasti toinen asiakas ja nyt jouduin palvelemaan teitä". Tämä tosin saattoi johtua siitä, että pyysin tarjoilijaa näyttämään miten niitä syömäpuikkoja pidetään kädessä, niin yksi tarjoilijoista ei osannut tätä vaan joutui kutsumaan toisen tarjoilijan paikalle. Sinänsä ymmärrän, mutta toisaalta harmi, ettei kaikki tarjoilijat osaa hanskata syömäpuikkojen käyttöä. Palvelu muuten oli hyvää eli osattiin vastata myös miten mangokastike oli tehty. Tosin ihmettelin miten siinä voi olla chiliä..

Olen kuitenkin kaikin puolin tyytyväinen :)

Suunnitteilla on vielä tutustua sushi-buffettiin, mutta en epäile etteikö olisi hyvää, sillä tropical rainbow annos oli täydellinen!

Mielestäni sushi on onnistunut, kun voittaa kotitekoiset sushit ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 14.12.2013
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Crecian

Olimme syömässä kaksistaan arki-iltana. Tilasimme alkupalaksi 4 eri alkupalaa kahdelle. Alkupala sisälsi halloumia, tsatsikia ja pitaleipää, uppopaistettua juustoa ja erittäin hyvää viinilehtikääryleitä. Kaikkia oli 2 kpl.

Googletuksen jälkeen selvisi, että viinilehtikääryleiden riisin pitäisi olla pitkäjyväistä, kun se meillä oli vähän puurompaa. Maku oli ainakin todella hyvä.

Pääruuaksi tilasimme SIIKAA RED AND WHITE ja KANASOUVLAKI. Yleisesti ruoka oli hyvää.

Ehkä kana oli aavistuksen verran kuivaa. Tsatsiki ehkä hieman suolainen. Valkosipuliperunat olivat hieman suolaisia. Valkosipulinmaku oli hyvin valkosipulimaista, mikä oli hyvää. Pitaleipä oli hyvää. Siika oli oikein hyvää. Siikan kastikkeet olivat hyviä. Ei uniikkeja, mutta maistuvia makuja.

Annokset olivat suuria, joten raavas mies tulee hyvin täyteen. Naiselle menis hyvinkin pelkästään puolilautanen.

Lopuksi tilasimme doukissaa, mikä oli hyvää.

Palvelu oli yleisesti hyvä, mutta alkupalan ja pääruuan tilauksen jälkeen ruokalista vietiin pois, jolloin piti pyytää lista uudestaan jälkiruokaa varten.

Jos jotain suosittelisin, niin tilatkaa alkupaloja. On mukavampi syödä erilaisia alkupaloja kuin yhtä annosta. Esim. 4 tai 5 eri alkupalalautasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 03.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Darshan

Kokeiltiin tätä ravintolaa, koska se tässä eat. fi:ssä suositeltiin. Ruoka oli hyvää, annokset olivat riittävät, sillä niitä jäi ylikin.

Tilatut tuotteet (17,90e):
MURGH TIKKA BUTTER MASALA
JHINGA MASALA

Jhinga Masala oli vähän tulisempi kuin uskoisikaan, vaikka tulisuus oli keskiverto ja tästä olisi saanut vielä tulisemmankin version. Murgh oli todella sopiva maultaan - pehmeä ja hyvää. Molemmista annoksista täyttyi todella nopeasti ettei oikeastaan 1/4 Naan -leipääkään olisi jaksanut syödä.

Palvelu oli vähän niin ja näin. Ei oikeastaan tiennyt kuka on tarjoilijamme. Olisin kaivannut vaan enemmän palvelu-asennetta, joka olisi tehnyt tästä elämyksen. Palvelu tosin oli ystävällistä.

Vielä jos saisi ravintolan enemmän tunnelmallisemmaksi ja yksityisemmäksi, niin tuossa voisi oleilla vähän pitempääkin. Ulkona tosin on terassi, joten se tuo sellaisen oman tilan ruokailijoille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Kontion Kahvila

Kontionkahvilaan oli mukava tulla.

Kuninkaankadulla sijaitseva kahvila on tunnelmallinen paikka, oikein mummomaisen paikan fiilis, mikä on hyvä juttu.

Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset. Kahvila ei ole kovin iso (Vanhassa Raumassa).

Maksut meni oikein (ei näppäilyvirheitä esim. joillakin kahviloilla on tapana näppäillä jokin muu tuote ja nostaa siten esim. leivoksen hintaa) ja palvelu oli sujuvaa.

Tilasin teen (1,40e) ja sellaisen kermakakun palan (3,70e). Hyvää oli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 21.09.2013
Rating: 0

En tiedä miksi tätä kahvilaa oikein suositellaan.

Kesällä tilasin tiramisua ja rose-viiniä kun ei oikein muuta sopivaa viiniä ollut listalla (juomalista oli melkein tyhjä).

Tiramisu oli niin tyypillistä suomalaisittain valmistettua tiramisua, ettei se oikein vastannut sitä makuelämystä mitä Italiassa on syönyt. Esim. kerman pitää olla oikeata kermaa. Ja ne keksit olivat jotain kääretortun torttutaikinalevyä eikä sormikeksejä. Näin ihan alkajaiseksi.

Asiakkaille oli ihan liian vähän istumapaikkoja. Siitäkin miinusta. Saisivat olla kekseliäämpiä keksiä miten saisi tilan paremmin hyödyksi silloin, kun asiakkaita tulee vähän enempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 15.09.2013
Rating: 0

Nettisivujen kuvat houkuttelivat.

Kokeilin ravintoa kaverin kanssa. Molemmat tilasimme pizzat: Santa Maria ja Liberty. Lopuksi jälkiruokaa: valkosuklaa-tuorejuustokakku omenakompotin kanssa. Listan ulkopuolelta tilasin cappuccinon.

Kun kysyin, että haluaisin jotain ei-kuivaa valkoviiniä, jossa olisi hieman makeuttakin, niin tarjoilija suositteli talon viiniä. Ei mennyt nappiin. Valkoviini oli kitkerää ja se tarjoiltiin kylmänä. Lämpimänä tuli jo hieman makua, mutta sama kuin olisin juonut Tallinnan halvinta valkoviiniä, pakkauksesta.

Pizzakuvat olivat houkuttelevia, mutta tälläkään kertaa ei kokki pystynyt tekemään pizzan pohjasta maukasta. Sen näemmä osaavat vain italialaiset pizzeriat. Suomalaisesta jauhosta ei vain yksinkertaisesti saa hyvää pizzapohjaa. Se on vain sellainen pahvinen kokemus. Miinusta myös siitä, ettei reunoissa ollut väriä. Itse pizzan sisältö: purkitettua maa-artisokkaa, tattia ja kuivatettua tomaattia oli ok. Välillä artisokan etiikka tuli vähän liian kielelle. Aurinkokuivatettua tomaattia oli hieman liikaa, niin että jouduin jättämään 3-4 palaa pois, vaikka yleensä en mistään hinnasta jätä syömättä aurinkokuivatettua tomaattia. On se yleensä hyvää. Kaverini kyllä tykkäsi Santa Mariastaan.

Jälkiruoka oli hyvää ja kauniisti aseteltu.

Tarjoilijasta: asenne oli kiireinen. Hymyä ei herkästi tullut suupielelle. Kun olimme syöneet jälkiruokan, mutta vielä join cappuccinoa, niin tarjoilija tulikin viemään lautaset pois. Sain sellaisen olon, että minun olisi pitänyt juoda se cappuccinon nopeammin, kun tarjoilijalla oli näemmä kiirettä ottaa lautaset pois. Sanoinkin tarjoilijalla "juon vielä". Sen oli tarkoitus vinkiksi, että häiritset.

Tilaamani cappuccino oli oikeasti pahaa. Maksoi vain 3 euroa, mutta siltikin. Se oli suoraan jostain automaatista, joka ei valmista ainakaan oikein cappuccinoa, vaikka sen valkoisen vaahdon siihen laite osaakin laittaa päälle. Cappuccinon ei koskaan pitäisi maistua kitkerältä, vaan maukkaalta ja joka saa ottamaan vielä toisenkin kupillisen. Italialaiset osaavat tämänkin homman paremmin. Parempi tilata se cappuccinolaitteen suoraan Italiasta, kuin miltään muulta toimittajalta.

Kun tilasin cappuccinon ja siinä meni vielä hetki, niin tarjoilija sanoi "latteene tulee pian". Kaverin kanssa olimme hieman kysymysmerkillä, että cappuccinoahan minä tilasin enkä lattea. Onneksi tuli cappuccinon näköinen juoma eikä sitä lattea.

Plussaa siitä, että ruoka tuli hyvällä ajalla ja meidät huomioitiin muuten hyvin.

Esimerkiksi ryhmäseurue, jota oli kahdeksan, ei ollut saanut ruokaa edes siinä vaiheessa, kun me lähdimme. He olivat odottaneet ainakin yli puolituntia. Tarjoilija kuulemma valittellutkin henkilöstön puutetta. Onneksi olimme ensimmäisiä tulijoita :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 15.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Wanhan Rauman Kellari

Suosittelun perusteella päätin yhdessä kaverin kanssa kokeilla kyseistä ravintolaa.

Kaveri tilasi Olivian kanaa ja itse Merikarhun pihviä. Kun kysein mitä kastikkeessa on, kun sitä mainostetaan tervakastikkeesta, niin vastaus oli pippuria ja sitten se vastaus vain jäi johonkin. Syötyään ruuan, päädyin siihen tulokseen, että kastikkeessa on salmiakkijauhetta . Pihvi oli vähän sitkeä vaikka sitä mainostettiin fileeksi. Toinen puoli pihvistä oli pinkkinen ja toinen puoli olikin jo kypsempi. Tilasin kypsän, vaikka en mediumia pane pahakseen. Ihmettelin vain pihvin värisävyeroja. Suomalaisen tapaan, en jaksanut kommentoida lihaa tarjoajalle ja puran ajatukseni vaan tähän kommenttilaatikkoon :)

Kaveri kommentoi Olivia kanaa: "Kotitaloustunnilla tehtiin parempaa". Kaverin mielestä kana ei vastannut sitä Olivian kanaa, joka hänellä oli mielessä.

Yhteenvetona voin sanoa, että kyseessä on kermakastikkeiden + lihan + rasvaisten perunoiden ravintola. Jos tykkää perusruuasta, niin täällä on sitä. Hieman on kyllä ylihinnoiteltu tuo Merikarhun pihvi (24e). Sopii paremmin 20 euron joukkoon.

Positiivista oli ainakin se, että palvelu oli sujuvaa eikä esim. tarjoilija hermostunut, että kysyin vähän väliä kanasta, kalasta ja lihasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 14.09.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites