jju

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kaavya Cuisine

Annokset ovat mielestäni hyviä, varsinkin Butter Chicken ja Masala ovat aivan mahtavia. Minua ei annosten "mietous" häiritse yhtään koska minulle ne ovat juuri sopivan tulisia.
Melko kallis paikka kun raitakin maksaa vielä erikseen 3 euroa, mikä on aika kova hinta.
Aina ovat ruuat tulleet nopeasti kun on tilannut take awayta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.01.2014
Betyg: 0

Salaatit ovat kyllä aivan ylihinnoiteltuja. 8,90 € salaatista, jossa on ihan vähän kalaa/kanaa ja.... Niin, mitäköhän muuta siinä onkaan? Ruskeita saalatinlehtiä?
Ainoa hyvä salaatti Picnicillä on se parmankinkku-mozzarella-basilika-mansikka, vaikka siinäkin ne mansikat ovat aika usein ihan mössöjä.
Patongit tosin ovat, ja ovat aina olleet, hyviä mutta ei sitä leipää viitti koko ajan syödä...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.08.2012
Betyg: 1

Restaurant: Fratello Torrefazione cafe

Olen ollut Fratellossa ainoastaan aamuisin siinä klo 8-9 aikoihin hakemassa aamukahvin (ihan tavallinen suodatinkahvi mustana) ja aamiaisleivän. Leipiä on 5 eri; parmankinkku-mozzarella, vuohenjuusto-punainen pesto, kylmäsavulohi-fenkoli, vegeversio ja kylmäsavuhärkä. Olen tähän asti maistanut melkein kaikkia leipiä paitsi vuohenjuustoa ja vegeä. Suosikkini on kylmäsavulohi, mutta parmankinkkuleipä on myös erittäin maukas. Kylmäsavuhärkä oli ehkä vähän tylsä...
Kahvi on mielestäni aivan mahtavan hyvää ja olen myös kuullut, että lattekin on tosi hyvää. Palvelu on ripeää, ainakin aamuisin yksi tekee kahvit ja toinen tekee leivän. Joskus on jonoa, mutta aamuisin ei ruuhkaa ole. Leivät saa muuten joko ciabattaleivällä tai moniviljaleivällä, itse valitsen aina moniviljan. Leipä on 6 €, mikä on mielestäni ihan fine koska raaka-aineet ovat niiiiin laadukkaita. Parmankinkkuleivässä mozzarellakin on aivan ihanaa buffalomozzarellaa, eikä mitään muovista halpismozzarellaa. Leivissä on sitä paitsi niin paljon täytettä, että sen päivän lounaan voi melkein jättää syömättä tai ainakin valita kevyemmän vaihtoehdon. Ja ehdottomasti plussaa siitä, että leivät tehdään tilauksesta.
Aamiaisen hinta on minulle 8 € (2 € kahvi mukaan + 6 € leipä) ja se ei ole paha hinta, vaikka kesätyössä oleva opiskelija toiselta paikkakunnalta olenkin. :)

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 22.08.2012
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites