jous

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Restaurant: Pokhara Ravintola

Söimme jugurtilla marinoituja lampaan ulkofileepaloja ja juustopyöryköitä kermaisessa tomaattikastikkeessa, jotka saapuivatkin todella nopeasti. Naan-leipää ei oltu uitettu gheessä, mikä sopi vallan mainiosti. Annoskoot olivat runsaita, emmekä pystyneet syödä annoksiamme kokonaan. Salaatin päälle oli ripoteltu mausteita, mikä näytti houkuttelevalta ja piristi makua. Vihreä kastike oli positiivinen uusi tuttavuus, vaikka olen käynyt viidessä muussa nepalilaisessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 09.03.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola 1453

Salaattipöytä sisälsi salaattia, suolakurkkua, ananasta, oliiveja ja jalopenoja, eli ei mitenkään erikoinen. Tilasin hawaijinleikkeen vahingossa ilman valintaa lisukkeesta, joten se tuli sitten ranskanperunoilla. Itse pihvi oli iso kuin Karelinin kämmen, mutta annokseen ei kuulunut muuta kuin pilkotut ananaksenpalat ja em. ranskalaiset. Jos salaatit on mielestäsi pupunruokaa, saa täältä oikein maittavat pöperöt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Sushi-Sui

Ravintolassa oli pelkät teipit ikkunoissa. Sisäpuoli oli tyhjennetty pöydistä, ruoista ja henkilökunnasta. Ilmeisesti lopettanut?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.01.2016
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites