konkkanokka

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Konstan Möljä finskt
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.04.2016
Betyg: 0

Restaurant: Pikku Georgia

kielitaidoton nainen räplää puhelintaan asiakkaista piittaamatta, hymystä ei hiventäkään.
valittamista ei ymmärretä. olen myös törmännyt tässä kuppilassa varmuudella vanhentuneeseen kakkupalaan jossa kerma oli jo härskiintynyt. olis terveystarkastajalla syytä poiketa. tilaamani tuote kovaa ja mautonta epämääräisyyttä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: -1

Restaurant: Karoliinan Kahvimylly

ei karoliina kahvimyllyssä ole muuta syöty/ajateltu että syötäisi (useimmiten kaakut jää osaksi syömätönnä pöytään) kuin kaakkupalat ja kaffeet. ollaan rouvan kanssa sellaiset 4-5 kertaa viimeisen 3-4v ajalla annettu tälle mestalle mahdollisuus tarjota maineensa veroisen makuelämyksen, mutta tuloksetta. kakut ja ilmeinen itsetarkoitus niissä on niitten koko ja ehkä näyttävyys mutta suussasulavuuttaa emme ole niissä valitettavasti havainneet milloinkaan. useimmiten ne ovat kuivia ja murenevia, siis täytekakun palat taikka vaikka porkkanakakkukin joka nyt on tuote jota ei oikeastaan voi tehdä muuta kuin suussasulavaksi. kk :ssa sekin hallitaan. lautan oli pohja peitossa kuivaa murusta vaiheessa kun tuli tunne että mitä ihmettä? eikö kellään todellakaanole vastaavia kokemuksia tästä paikasta, uskomatonta. itse annammeaina kuppilalle useamman mahdollisuudet enne kuin esimalamme kertoa että huono mesta, huonot syötävät. saatamme mennä viellä 1 kerta nyt 2015 kesällä kun mökille mennään.

rane & ritu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Gastro Cafe Kallio

Tässä on style ja laatu mesta. mikään ei pistä kielteisenä silmään. Henkilökunta on asiallista ja ystävällistä. Syötävät maukkaat ja laadukkaat. Kokemus, taito ja hyvä maku näkyy ja maistuu tilattavissa syötävissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kahvila Hopia café

perinteikäs ja perinteitä kunnioittava. ongelmana vaan nuo niin vähät istumapaikat, taitaa olla 10kpl. hienoa olisi jos tämä kahvila-leipomo voisi saada vierestä yhden liiketilan lisää joskus käyttöönsä. nimitäin useimmiten on pakko jättää pullakahville meno väliin kun mesta on jo täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0

Restaurant: Café Succès

yleensä tässä mestaa pullakahvilla. pullat stadin parhaita ja ah niin isoja. ei halpa mutta hintansa väärtti kybällä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0

melkoinen mesta. ranskalaiset on kerrassaan erikoiset. olisko enemmänkin niinkuin keitettyä perunaa viipaloitu ja jotka pikaisesti lopuksi pinnasta hiukan pannulla paistettua. kylmää hodaria jne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites