kristiina62

20 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (20)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Sitko Pizza & Bar pizza & bar

Olen käynyt Sitko Pizza & Barissa pariinkin otteeseen syömässä pizzat. Ehdottomasti italialaisimmat pizzat, joita Tamperella saa. Pohja on rapea, päällinen kuten aidossa italialaisessa pizzassa kuuluukin, ei liikaa tavaraa. Lista on riittävä. Henkilökunta on avuliasta ja asiakaspalvelu pelaa. Ainakin me olemme saaneet hyvää palvelua. Suosittelen lämpimästi ja menen taatusti uudemman kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.12.2014
Betyg: -1

Uusittu lista. Todella ihania makuelämyksiä, klubileipä, hot dog, perunat, majoneesit, kaikessa löytyy kunnolla mausteita ja erilaisia vivahteita. Hyvät juomavalikoimat. Ehdottomasti suositeltava castropubtyyppinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.12.2014
Betyg: -1

Pääsimme tutustumaan uuteen listaan heti alkukesästä sekä kaikkeen, mitä listalta löytyy. Aivan mahtavia makuja, ei niin tavallisia vaan ihania makuelämyksiä. Kaikki on hyvää, palvelu huippulaatua. Ehdottomasti suosittelemme!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: -2

Restaurant: Ravintola New York

On ollut suosikkiravintolamme, mutta ei ole enää. Entrecote pihvit (2 kpl) olivat kumpikin täynnä jänteitä, luunsiruja ja muuttuivat purukumiksi syödessä. Lohkoperunat, joiden päällä oli valkosipulia, olivat aivan liian mausteiset. Yhtäkään kappaletta ei voinut syödä, suu paloi. Yksi annoksista oli hampurilainen, josta vastaavasti oli unohtunut kaikki mausteet. Onneksi tarjoilija sentään ymmärsi huolehtia asiakkaita asiallisesti. Tosin kestää kauan ennen kuin uskallamme yrittää entistä suosikkipaikkaamme uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 15.08.2013
Betyg: 0

Restaurant: Poro

Likaisia astioita, töykeää,osaamatonta ja hidasta palvelua. Salaattipyödässä vanhentuneita ruokia...ei kiitos, ei ikinä enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.08.2012
Betyg: -1

Restaurant: Bistro10

Hieman ensin epäilytti, kun tulimme tyhjään ravintolaan. Mutta onneksi epäilyt karisivat ruokien myötä. Alkuruoat olivat maukkaita, valkosipuleivät ihanan rapeita, napostelulautasesta riitti herkkuja kaikille. Koko seurueen (4 kpl) pääruoat olivat hyvin maustettuja, sopivan kypsiä tai mediumia, salaatit maukkaita. Ainoa miinus oli kesäkurpitsa ja punajuuri joka ikisessä annoksessa. Kesä aika, jotain muuta kiitos. Viinilista herkullinen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 24.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Miami

Onpa taso laskenut viime kerrasta, josta tosin on vuoden verran aikaa. Hampurilaiset olivat aivan järkyttävän huonoja ja kuivia. Ilmeisesti juottola on oikeampi nimi kuin ravintola. Emme tule enää tänne syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: 2H+K Baari & Keittiö

2 h + k:n leivät ja salaatit ovat erittäin hyviä. Tällä kertaa päädyimme ottamaan jotain muuta; risottoa ja pihvin. Hieman petyimme makuihin. Risotto on suolaista puuroa, jonka päälle on astettu ko. tilatut ainekset eli annos on tylsä. Pippuripihvi: miksi pitää laittaa kaikkea ja paljon, niin, että pihvin oma maku peittyy yrtteihin, suolaan, pippuriin, kasviksiin. Tässä kannattaisi noudattaa neuvoa "less is more".
Lisäksi ihmettelimme, miksi kaikki pöydät on koko ajan varttuna ja pöytiin tulee vain kaksi, vaikka paikkoja on neljä. Miksi pöytiä ei vaikka eroteta toisistaan, pääsisi useampi asiakas syömään?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: 2H+K Baari & Keittiö

Todella hyvää! Salaatit maukkaita, leivät mahtikokoisia (riittää vaikka koko seurueelle), pasta mahtavan hyvää. Eikä ole hinnalla pilattu, tunnelmaltaan pieni ja intiimi paikka. Täällä poikkeamme usein!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 06.10.2012
Betyg: 0

Tampereen parhaat hampurilaiset. Ja aivan jenkkityylillä. Myös pihvit ovat maistuvia ja hyviä. Erittäin hyvät ranskalaiset. Nopea ja ystävällinen palvelu. Kannattaa poiketa keskustasta tänne. Huomattavasti Siperian vastaavaa parempi paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 06.10.2012
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites