laurae

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Tilasin härkäpihvin. Pihvistä noin 1/4 osa oli iso rasvamöykky, ja muukin osa oli täysin jänteistä ja sitkeää. Mainitsin asiasta tarjoilijalle, joka mutisi ehkä "ok," ei pahoitellut tms. Hitto, se anteeksi pyyntökin olisi riittänyt. Tuollainen tarjoilija taitaa olla hieman väärässä työssä. Olen erittäin pettynyt, hinta oli kuitenkin melko kallis pubisafkaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 04.08.2016
Betyg: 3

Restaurant: Ristorante Dennis

Tilattiin Woltin kautta pasta ja pizza kotiin, ja kokemuksen ainoa plussa olikin kuljetus ja sen nopeus. Pasta, Linguine Pil Pil, jonka piti olla "tulisessa hummerikastikkeessa," oli täysin mautonta, tulisuudesta ei tietoakaan. Jättikatkarapuja taisi olla 5kpl ja kirsikkatomaatteja ehkä saman verran.
Pizzaa en maistanut, mutta ei sekään hääppöiseltä näyttänyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: 2

Restaurant: Kokomo Tikibar & Room

Kaksi kertaa ollaan käyty, ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut todella hyvää!
Sizzler annos oli valtava, olisi riittänyt kolmellekkin. Ainoa miinus oli pihvin kypsyys; pyydettiin mediumina ja lähes kypsänä tuli, mutta pihvi oli silti mureaa ja herkullista, kastike super hyvää myös.
Miljöö on hieman sekava, mutta se kuulunee asiaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 23.08.2015
Betyg: -1

Restaurant: Grillsson

Ylikypsä härän rinta oli taivaallisen hyvä annos! Liha oli todella mureaa ja maukasta, erikoinen perunalisuke oli juustoista ja herkullista ja viskikastike oli niin järkyttävän hyvää, että teki mieli nuolla lautanen.
Miinus tulee kuitenkin jälkiruuasta, Creme Brulee Triosta, jossa PITI olla kolmea eri makua, mutta todellisuudessa siinä oli kolme pientä samanmakuista annosta, jotka oli "maustettu" eli lähinnä koristeltu parilla mustikalla ja basilikan lehdellä. Tylsää, mutta jos Creme Bruleestä tykkää, niin sitä ainakin oli tarpeeksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 23.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Passio Keittiö ja Baari modern europeisk

3 ruokalajin maistelumenu + 2 kokin tervehdystä. Ruoka oli todella hyvää, annokset monipuolisia, erikoisia, ja tarpeeksi isoja, että nälkä lähti. Gluteeniton ruokavalio otettiin huomioon hyvin, jopa leipä oli todella hyvää. Tarjoilu oli nopeaa ja palvelu muutenkin erittäin ystävällistä! Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 23.08.2015
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites