makepa123

6 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaalla oleva bouillabasse-keitto aivan loistavaa, pääruuaksi Walllenberginpihviä. Itsetehtyä ruokaa, ei teollista mössöä. Ruoan valmistuksessa uskalletaan käyttää mausteita ja yrttejä siten, että ruuassa on myös makua, ei kuitenkaan liikaa. Mielestäni yksi parhaista Leppävaaran lounaspaikoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 95€ Tillagt: 23.11.2016
Betyg: 0

Restaurant: Hotelli Alba

Loistava ruoka ja erinomainen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 19.02.2016
Betyg: -1

Restaurant: Amarillo

Tilasin lounaslistala broilersalaattia. Onneksi ei ollut kiire, ruuan tekeminen kesti 40 minuuuttia - lounasaikaan. Ruoka oli alta kaiken arvostelun: hieman revittyä jäävuorisalaattia, kymmenen kirsikkatomaattia japieni pala kuivaksi paistettua ja mautonta broileria.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 19.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Pizza Cornar

Tilattiin pizza ja iskender-kebab. Ruoka täysin mautonta ja lähes syömäkelvotonta. Pizzapohjassa outo sivumaku. Annokset jäi syömättä. Ylivoimaisesti Leppävaaran huonoin pizzeria.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 18.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Retro

Tilasimme seuralaisen kanssa Cesar-salaatit, ruokajuomaksi alkoholitonta olutta. Ensin tuotiin oluet, jotka olivat huoneenlämpöisiä. Eka miinus.

Annosten tekeminen kesti melko kauan, mutta ravintolassa oli kohtuullisen paljon asiakkaita, joten ei sinällään ihme.

Itse ruoka-annokset olivat valtava pettymys. Annos oli melko pieni, huolimattomasti tehty ja esillepantu. Lautasella pieni kuiva broilerin rintafile, muutamia salaatinlehtiä ja kurkunpaloja. Ruoka-annosta ei voinut kutsua ammattimaiseksi ravintola-annokseksi. Täysin ala-arvoinen suoritus, en suosittele kenellekään ko. ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Benessere

Kävin aiemmin useasti, mutta olen pitänyt taukoa huonon palvelun vuoksi. Kokeilin taas onneani pitemmän tauon jälkeen. Mikään ei ollut muuttunut edellisestä kerrasta, paitsi palvelu edelleen huonontunut.

Salaatti oli ihan asiallinen ja maukas, vaikka ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Terassin lattia ja pöydät olivat sotkuiset.

Palvelu on todella surkeaa. Tiskin takana olevan nuoren naisen käytös epäkohteliasta ja töykeää. Asiakasta rahastettiin sanomatta sanaakaan. Tämä oli viimeinen kerta asiakkaana omalta osaltani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 26.05.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites