Stängd

Retro

Betyg 2.2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (54)

Söimme ulkofilepihvit jotka olivat tarjouksessa 13e/annos. Punaviinipekonikastike oli erinomaista, kasvikset tuoreita ja pihvi täydellinen medium. Miljöö oli kiva ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä ruoka ja palvelu. Karitsa-vihanneskebab kannattaa ehdottomasti testata!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.10.2015
Betyg: 0

Paneroitu pihvi oli päällystetty 5mm paksulla raaalla taikinalla? kuvottavin kokemus mitä olen yrittänyt syödä. Kaveri kuori paneroinnin kokonaan pois ennensyömistä. Huonoin ruoka mitä olen ikinä syönyt. muuten ok ilmapiiri ja hyvä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 0

Fank steak ateriassa oli niin pakasteestapussista suoraan kasvikset ja perunat sekä bbg kastike oli ihan valmiskastiketta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 19.11.2014
Betyg: 0

Kävin lounaalla ystäväni kanssa. Söin Flank Steak, BBQ-kastiketta ja Paistin perunoita (VL,G). Maistui valmisruoalta. Vihannekset olivat suoraan pakastepussista, bbq-kastike oli valmiskastike, perunat mauttomia ja vetisiä. En suosittele! Saarioisten valmisruoatkin voittavat tämän annoksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.11.2014
Betyg: 0

Tilasimme seuralaisen kanssa Cesar-salaatit, ruokajuomaksi alkoholitonta olutta. Ensin tuotiin oluet, jotka olivat huoneenlämpöisiä. Eka miinus.

Annosten tekeminen kesti melko kauan, mutta ravintolassa oli kohtuullisen paljon asiakkaita, joten ei sinällään ihme.

Itse ruoka-annokset olivat valtava pettymys. Annos oli melko pieni, huolimattomasti tehty ja esillepantu. Lautasella pieni kuiva broilerin rintafile, muutamia salaatinlehtiä ja kurkunpaloja. Ruoka-annosta ei voinut kutsua ammattimaiseksi ravintola-annokseksi. Täysin ala-arvoinen suoritus, en suosittele kenellekään ko. ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.09.2014
Betyg: 0

PIELEEN MENI !
Kävimme syömässä mm pihviä Heinäkuun alkupuolella 2014, johon kuului myös "ranskalaiset perunat", jotka olivat kuivia ja kovia. Ammattikokki näkee kyllä heti päältä mikäli tällaista on saatu aikaiseksi, eli pisti annokset härskisti saliin. Huomautimme kyllä asiasta myöhemmin tarjoilijalle maksun aikana, muta hän ei ymmärtänyt hyvittää kokin virhettä millään tavalla. Ei ole oikeastaan väliä missä vaiheessa reklamoi asiasta koska ravintolan on osoitettava tilannetajua kun laatu on huono. Nyt ei tajuttu ottaa vastuuta ollenkaan. Pahoittelut ei auta kun on kyse korjausliikkeestä, jota on vaan tehtävä oikein. Kun ei tehty oikein => Olemme käyneet useastikin Retrossa syömässä mutta nyt päätettiin, ettemme taida astua Retroon enää koska laadun taso on selvästi heikentynyt siitä mitä se on joskus ollut. Näillä mennään. Kävimme eilen naapuriravintolassa ( Italialainen ) ja homma oli heillä hanskassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 06.07.2014
Betyg: 0

Kaveri tilasi pihvin ja minä Cesarsalaatin. Pihvi oli toiselta puolelta palanut ja muuten raaka. Söin Cesar-salaatin, joka taisi olla niitä mauttomimpia, mitä ravintolassa olen syönyt. Äänestämme jaloillamme, emmekä enää astu tähän kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.09.2013
Betyg: 0

Sisäfilepihvi oli maukas, mutta annos häpeällisen pieni ja näinollen myös ylihinnoiteltu. 30 eurolla pitäisi saada maha täyteen. Tunnelma ravintolassa rauhallinen ja palvelu ystävällistä ja kohtalaisen nopeaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 14.09.2013
Betyg: 0

Söin kasvisruuan, portobello sieniä ja annos oli todella hyvä (harvinaista saada ravintolasta hyvää kasvisruokaa).
Seurassani olleet söivät (liha)hampurilaiset ja he kehuivat myös niitä todella hyviksi. Ei mitään perushamppareita, vaan kunnon "home made". Annokset oli mahdollista tilata 1,5 sekä 2 kertaisina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.07.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Ratsukatu 3, 02600 Esbo - Route
010 839 4000
http://www.ravintolaretro.fi/