nikussi

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: HOKU

Välttelin paikkaa pitkään koska olin kuullut ja itse monesti todennut sen lounasaikaan aivan täydeksi. Lopulta uskaltauduin sisään, vaikka paikka oli täynnä. Lounaslistalta Lohta Teriyaki ja valmistautuminen pitkään odotteluun. Istumapaikan saatuani ruoka saapuikin nopeasti pöytään. Ja se ruoka.

Eteläisen kantakaupungin ehkä kaikki lounaspaikat kokeiltuani jouduin pettymään.
Itseeni.
Miksi vasta nyt? Ei kai täällä turhaan ole aivan täyttä aina?

Rapeaksi paistettu, Kimchin, inkiväärin, vihersalaatin (vaihtoehtoisesti perunasalaatin) ja riisin kera tarjoiltu lohi teriyaki-kastikkeella ei turhaan ole paikan klassikko.

Myönnän olevani varsinkin lounasaikaan suht "isoruokainen", mutta kyllä tällä isompikin nälkä lähtee ilman turhaa keskipäiväkoomaa johon tulee moenesti buffet-tyylisissä ravintoloissa sorruttua.

Kolmelletoista eurolle on mielestäni tässä vastinetta koko rahan edestä.

Ehkä Punavuoren paras lounas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 02.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Benjam's Bistro

Tämä piskuinen ravintola tulee yleensä ensimmäisenä mieleen kun tekee mieli hyvää italialaistyylistä perusruokaa edullisesti. Tällä kertaa valinta alkuruuakis osui carpaccioon joka oli mielestäni hieman tyyris muuhun hintatasoon nähden (12€) j. Omaan makuuni hieman liian sitruunainen annos oli muuten ihan asiallinen. Pääruuaksi nautin, ja nimenomaan nautin sanan varsinaisessa merkityksessä karitsan kyljyksiä rosmariinikastikkeen kera. Kastike oli todella maukasta, mutta itseäni ainakin häiritsi että kuivattu (luit oikein, kuivattu) rosmariini oli jätetty kastikkeeseen eikä siivilöity pois. Lisukkeena ollut parsa oli myös keitetty ylikypsäksi. Lisukkeena ollut uuniperunan puolikas oli hyvä, mutta sekään ei onnistunut pelastamaan annosta jonka pääraaka-aine eli karitsan kyljykset oli paistettu liian kypsiksi. Mutta kuten alussa mainitsin, tässä oltiin hakemassa perus italialaista ja sitä myös saatiin. Käyn kyllä uudestaan. P..s. älä mene jos haluat tulla kohdelluksi kuin keisari.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 21.04.2012
Betyg: 0

Restaurant: Pizzataxi Ruoholahti

Ainoita kebab-pizzerioita joissa todella ystävällinen palvelu. Vanhempi herra (ilmeisesti omistaja) todella mukava poikkeus yksitotisten pizzanpyörittäjien joukossa. Kebab ranskalaisilla sopivan kokoinen, eli täyteen tulee vaikka isompikin nälkä olisi. Hieman outona lisukkeena porkkanaraaste, mutta eipä sitä tarvinnut syödä. Suosittelen tilaamaan kebabin tulisena, vaikka se ei todellisuudessa "tulinen" olekaan, mutta ainakin maukkaampi kuin perus ketsupilla jatkettu tomaattipyree. Ei Ruoholahden edullisin, mutta mielestäni paras kebabbila.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.03.2011
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Persilja

Tilaamani uunilammas oli maukasta - tosin vasta10min jäähtymisen jälkeen. Liha tosin oli kypsennetty tarjoiluastiassaan, josta jäi hyvä fiilis. Tarjoilijana toiminut nuorehko naishenkilö ei ollut millään tapaa epäkohtelias, mutta jotenkin palvelusta jäi nuiva kuva. Kyllä tänne uudemman kerran vielä mennä tohtii.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.03.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites