smeister
6 BewertungenAbzeichen
Blog link
Bewertungen (6)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Minä söin Yrttipaneroitu maissikananrinta annoksen, kanan rinta oli oudon rustoista ja jänteistä, hieman kuivaa.
Kumppanini söi ruisleivitettyä kuhaa joka oli ihan OK, mutta itse teen Lohjan järven kuhasta paljon maukkaammat fileet. Ravintolasta odottaisi parempaa.
Sitten asiaan, yksi pöytäkunta meidän lisäksi,
alkuruokia odotettiin 20 minuuttia, lisäksi pääruokia sai odottaa n. 35 minuuttia tämän jälkeen.
Pettymys, pitkä odotus ja huono laatuiset raaka-aineet eivät saa minua palaamaan kyseiseen ravintolaan.
Joku kehui hampurilaisia, niitä saa mäkkäristä laadukkaalla tasaisella standardi tasolla, ravintoloihin kaipaisi mielikuvitusta eikä mitää hampparii ja pitsaa.
Ehkä joskus 3% humalassa eksyn kiskomaan jonkun noista burgereista.
Paikkaa mainostettiin rentoudella jne. istuimet halvan oloset ja epämukavat odotella tunti ruokaa.
No, aina ei voi voittaa.
ps. alkoholia tyrkytettiin jatkuvasti vaikka lasit oli puolillaan siinä odottelun yhteydessä.
vetinen huono hampurilainen, ranskalaiset huonoja joiden kanssa tarjoiltiin n.
tee lusikallinen ketsuppia kiposta. Ainoa mitä tuolla voi vakavissaan tehdä on juoda terassilla aurinkoisena päivänä olut.
Olen erehtynyt paikkaan kahdesti Ylikypsäksi haudutettu kasler oli kerrassaan kamalaa. Miksi olla ravintolassa töissä jos ei viitsi edes laittaa ruokaa kunnolla. Tarjoilijat ties missä. Olut jäädytetystä tuopista, joutuu aina pyytää erikseen että ei jäädytettyä tuoppia kiitos kun se ei ole oluen oikea tarjoilulämpötila.
Amatöörimäistä touhua, olevinaan siistillä Amarillo meiningillä.
Ryhdistäytykää.
Erinomaista intialaista ruokaa. Lounas ei jätä ketään kylmäksi.
Ei ole pettänyt kertaakaan. Patongit ovat subway potenssiin 10 maukkaudessaan. Kahvit ja leivonnaiset kerrassaan uskomattomia. nom nom nom.
Taso laskenut vuosien mittaa, ehkä omistajaperhe menettänyt intohimonsa ravintolan pyörittämiseen. Valitettavaa. Jos ei homma kiinnosta kannattaa palkata osaava henkilökunta keittiön puolelle joka osaa käyttää luovuutta menuun sekä säilyttää tason vakiona. Fajitojen kanssa ei oikein voi mennä pieleen, mutta oikeastaan kaikki muu on yleensä yli tai alimaustettua eikä kokki selvästikkään osaa käyttää aina suolaa oikein.