trinta

2 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Himchuli

Himculi on paikka johon ei todennäköisesti eksy vahingossa, mutta siellä kannattaa ehdottomasti käydä! Ravintola sijaitsee kioskimaisessa rakennuksessa ei kovin lähellä Porvoon keskustaa. Tämän ei kannata antaa hämätä, sillä Himchuli tarjoaa lounasaikaan ehkä yhtä parhaita kokemiani nepalilaisia lounaita!

Ruoka on erinomaista ja reippaasti maustettu lounasruoaksi (monessa paikassa valitettavan usein lounasannokset ovat hieman pliisuja), ja annokset ovat valtavia. Palvelu on myös aina ystävällistä, ja ruoan saa hyvinkin nopeasti.

Tähän paikkaan kannatta kyllä ehdottomasti yrittää eksyä jos tekee mieli hyvää Nepalilaista!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.05.2010
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola El Alba

El Alba on mukava pieni ravintola Porvoon vanhan kaupungin kupeessa. Ravintolan tunnelma on parhaiten kuvattu sanalla "kodikas", ja pieni nuhruisuus lisääkin sen viehätystä ja välitöntä tunnelmaa. Kesäisin ravintolan terassi on aurinkoisella säällä miljöönä erinomainen.

Ruoka on hyvää, ja annokset ovat hyvinkin suuria. Annoksiin miinusta tuo hintaan nähden kevyt arkisuus (esim. Tonnikalapihvi risotolla ja ravuilla sisälsi papu-paprikarisoton joka oli aika perustavaraa verrattuna mitä mainioimpaan pihviin) eikä ruoan esilleasettamiseen ole kovasti panostettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 10.05.2010
Betyg: 1


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites