tulensrma

20 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (20)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Café de Nopal

Olen nyt käynyt 3 kertaa Nopalissa ja jokainen käynti on ollut aivan erinomainen kokemus. Ruoka on meksikolaista kotiruokaa, ehdottomasti parasta meksikolaista mitä Suomesta saa. Tarjolla on aina 2-3 eri annosta, tyypillisesti tacoja tai tortilloja liha-, kana-, kaktus- tai juustotäytteellä. Ei kuitenkaan mitään texmex-huttua vaan maukasta, tuoretta, vaihtelevaa ja autenttista.

Ruoan saaminen kestää usein hetken ja pöytää on vaikea saada jos ei ole varausta tai jos ei tule heti kun ravintola aukeaa, mutta palvelu on ystävällistä ja ruoka todellakin odottamisen arvoista.

Kannattaa myös ottaa jälkiruoaksi flan eli paahtovanukas, todella herkullista!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 10.03.2011
Betyg: 2

Restaurant: Lupolo

Lupolosta on tullut suosikkilounaspaikkani, koska voin luottaa saavani aina erinomaista, teeskentelemätöntä bistroruokaa sekä hyvän lasin lounasviiniä. Palvelu on mutkattoman ystävällistä ja ravintolassa on rennon kiva tunnelma.

Iltaisin parasta vastinetta rahalle saa kipposista, mm. tartar on todella hyvä, samoin välillä listalla ollut kivipiira.

Olutlista on erinomainen ja viinilistalta löytyy hyviä viinejä vaikka valikoima onkin varsin suppea.

Kannattaa käydä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.06.2011
Betyg: 3

Restaurant: La Torrefazione

Kaupungin paras kahvi, tai ainakin jaetulla kakkossijalla Kaffecentralenin kanssa. Pavut paahdetaan paikan päällä joka viikko. Henkilökunta suhtautuu intohimoisesti jokaisen kupin valmistukseen. Näkyy jonotusaikana mutta on käytetyn ajan arvoista. Testattu monta kertaa, aina yhtä hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.02.2010
Betyg: 2

Restaurant: La Torrefazione

Maanantaiaamun kunniaksi nautin Paahtajan lämpimän aamiaisen. Italialainen makkara, pekonia, paistettua tomaattia ja portobello-sientä, uppomuna, paahtoleipää ja juustoa. Kerrassaan erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 13€ Tillagt: 22.03.2010
Betyg: 3

Restaurant: Bangkok

Ruokapuoli yllätti viihtyisyydellään, tarjoilu oli ystävällistä ja ruoka autenttista, tosin olisi voinut olla tulisempaa. Söimme papaijasalaatin, curryannokset ja jälkiruoaksi mangoriisiä (sticky rice).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 22.03.2009
Betyg: 0

Restaurant: Allotria

Miljöö viihtyisä, teatteriravintolamainen ja 50-lukuhenkinen. Alkuruoka (halloumi) oli hyvää joskin omaan makuuni hieman liian mustaksi paistettua. Pääruoaksi tilaamani osso bucco taas oli lievä pettymys sekä rakenteen että maun osalta. Samoin lisukkeena ollut risotto muistutti riisipuuroa. Paikka on kuitenkin vielä uusi ja todennäköisesti hakee tasoaan joten en tyrmää tällä perusteella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 05.10.2009
Betyg: 3

Restaurant: Basilica restaurang

Sama kokemus kuin muilla arvostelijoilla: ympäristö kiva, paikka kaunis, ruoka ja palvelu ala-arvoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.07.2009
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Elviira restaurang

Aivan erinomainen pikku ravintola. Kolmen ruokalajin lounas testattu useaan kertaan, pieksee esimerkiksi samanhintaisen Postresin lounaan. Iltamenu myös herkullinen ja annoskootkin kasvaneet alkuajoista. Palvelu on aina hyvää, henkilökohtaista ja huomaavaista. Viinivalikoima sopivan suppea mutta monipuolinen ja yllättävä. Kohtuuhintaisia löytöjä. Elviira on noussut ehdottomaksi suosikikseni Helsingin fine dining -mestoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 43€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 2

Restaurant: Siilinpesä

Siilitien pizzat ovat ehdottomasti Helsingin parhaimmistoa. Paikka on korttelikapakkamainen mutta pizzoihin suhtaudutaan asiaankuuluvalla vakavuudella. Erittäin hyvä chilikastike optiona. :) (Huom. tämäkin arvostelu vain pizzojen perusteella.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 30.11.2008
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Nolla

Nollan club sandwich on muodostunut ystäväpiirini suosikiksi. Maukas perus-clubi salaatilla noin 10 euroa. Muutkin ruoka-annokset ovat olleet maittavia, esim. feta-pinaattipiiras oli hyvä ja ruokaisa. Kuten muutkin arvostelijat ovat todenneet, Nolla on baari josta saa ruokaa, ei ravintola. Siistimpi vaihtoehto vaikkapa Bar 9:lle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.11.2008
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites