tuovinen

26 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (24)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Wanhan Rauman Kellari

Kiva sijainti, mutta asiakaspalvelusta ei tietoakaan ja ruoan taso on vain ihan ok. Pakastekasviksista iso miinus sekä siitä, että jos vaihdat lisukkeen, niin maksat siitä extraa. Alla hieman lisää asiakaspalvelusta.

Olimme varanneet pöydän kolmeksi. Kun saavuimme noin varttia vaille, meille kerrottiin, ettei pöytä ole vielä valmis. Odotimme aulassa. Kukaan ei tullut hakemaan meitä, vaan menimme kolmelta uudestaan kysymään pöytää. Meille todettiin, ettei ole vieläkään valmista. Onneksi toinen tarjoilija ohjasi meidät vapaaseen pöytään. Ravintolassa ei ollut täyttä, vaan varattuja pöytiä ei vaan oltu valmisteltu.. En ihan ymmärtänyt systeemiä, eikä sitä meille sen kummemmin selitetty.

Ystävällisessä hengessä kysyin, että onko vihannekset pakkasesta. Sain vastaukseksi: "Ovat alunperin pakkasesta". Tuolloin sanoin, että siitä pitkä miinus ja keittiöön terveisiä: "Kasvikset ovat ihan velttoja, eikä maistu miltään". Ne jäivätkin syömättä. Palautteeseen ei vastattu mitään, ei edes pahoiteltu, saati hyvitetty. Vaan maksoin kiltisti extramaksun, kun vaihdoin perunalisukkeen pakastevihanneksiin...

En mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 17.03.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Sunn

Uusi piristävä lisä Helsingin brunssivalikoimaan. Teimme netistä varauksen samalla viikolla ja varausmahdollisuudesta plussaa. Paikka on aika kliininen, mutta silti lämmin ja valoisa ja näkymät senaatintorille hienot. Ja valkeat pöytäliinat ja kukat pöydissä tekevät hieman juhlavamman fiiliksen. Myös asiakaspalvelu oli miellyttävää.

Sitten buffet-pöydän antimiin. Koko pöytäseurueemme otti aamiaisbuffetin á 15,50 €. Buffetin lisäksi olisi saanut tilata erillisiä muna-, puuro-, smoothie-, mehu- ja jälkiruoka-annoksia. Täytyy testata seuraavalla kerralla.

Mutta perusbuffetissa sai rahoilleen vastinetta ja se oli täysin riittävä. Tällä kertaa tarjolla oli ihanaa rosepippurilohta, vihersalaattia, kanavartaita, papumangosalsaa, perunasalaattia kapriksilla ja suolakurkulla, hyvä valikoima leipiä, croissanteja, marmeladeja, juustoja, mysliä, jogurttia ja hedelmiä. Kahvipöydässä oli myös marjapiirakkaa. Kaikki ruoat olivat erittäin tuoreita ja maistuvia, juustot luomua. Jotenkin täydellisen suppea setti, juuri sopiva. Ainoa miinus, että buffetin hintaan ei sisältynyt mitään mehuja. Mehu/mehut olisi kiva lisä.

Jatkossa aion tuoda isommankin porukan brunssille tänne. Varaamme pitkän pöydän ja nautimme ihanan maistuvan brunssin pitkän kaavan mukaan.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 16€ Tillagt: 25.02.2012
Betyg: 2

Restaurant: Kuurna finskt

Yksi suosikkejani Helsingissä, toimii aina. Ihanan rosoinen sympaattinen miljöö, kiva palvelu ja hyvä ruoka. Kuurna ei petä ja yleisesti on tasalaatuista.

Tällä kertaa oli tarjolla ahvenia kevätvihannesten kera ja kuusenkerkkämasariinia. Ja italialainen jälkiruokaviini Dindarella vie kielen mennessään.. !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 18.05.2012
Betyg: 0

Restaurant: Kuurna finskt

Kuurna on ollut yksi suosikeistani aina ravintolan alusta saakka. Ruoka on ollut aina tasalaatuista ja hyvää, menut toimivia ja kekseliäitä, asiakaspalvelu kohdallaan ja viinit upeita. Vaatii pöytävarauksen. Miljöö on myös unohtumaton ja aina yhtä toimiva. Sopii niin romanttiselle dinnerille, kuin tyttöporukalle tai olenpa vienyt äitinikin Kuurnaan ja hän ihastui ruokaan sekä taustalla soivaan tangoon.

Lempparijälkiruoka on ehdottomasti Kuurnan lakritsipaahtovanukas, mikä löytyy nykyään vakkarina Atelje Finnen ruokalistalta. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 24.01.2011
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Sipuli

Sipulin joulubuffet testissä, odotukset olivat korkealla suositusten myötä. Ruoat olivatkin erityisen maistuvia, mutta palvelu valitettavasti tökki aika lailla.

Tarjoilijamme kävi esittäytymässä, mutta sen jälkeen ei tullut missään vaiheessa kysymään juomatilauksia. Vaan meidän piti ottaa kontaktia häneen ja pyysimmekin juomatilauksen yhteydessä saada vesikarahvia pöytään. Erinäisten selittelyjen myötä emme saaneet vesikarahvia, vaan tarjoilijamme lupasi täyttää lasejamme säännöllisesti- no, lasit pysyivät tyhjinä pitkään, kun tarjoilijaamme ei vaan näkynyt. Ja kävimmekin itse hakemassa lisää vettä. Näin ollen myös alkujuomat jäivät juomatta, kun meiltä ei tultu niitä erikseen kysymään ja siinä vaiheessa, kun saimme kontaktin olimme jo nälkäisiä kuin sudet.

Sitten jo hyvissä ajoin ennen jälkiruokapöytään siirtymistä halusimme kahvia ja ajattelimme ennakoida, tilasin espresson. "Espresso" olikin saapunut pöytään noutaessamme jälkkäreitä. Espresso tarjoiltiin normaalikokoisessa (eli espressolle liian isossa) kahvikupissa ja näin ollen jo jäähtynyt, kun se sain. Ja sen kanssa tarjoiltiin palasokeria, vaikka olisin kaivannut hienoa sokeria...Mutta toisaalta siinä vaiheessa kahvi oli jo jäähtynyt liian isossa kupissa.

Jotenkin jäi huono maku suuhun välinpitämättömästä palvelusta. Harmillista sinänsä, koska ruoka oli hyvää, mutta toistaiseksi kokemuksena en voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 19.12.2011
Betyg: 0

Restaurant: Juuri finskt

Kaupungin parhaat tapakset Suomi-tyyliin, kauden maut ja rento meininki. Olin kerran aiemmin käynyt Juuressa, jo vuosia sitten.
Nyt halusin keskittyä kunnolla sapaksiin ja tilasimmekin koko listan kahteen pekkaan maisteltaviksi. Se kannatti, koska 11 pikkuruoasta tultiin täyteen. Oli mahtavaa saada kauniita annoksia ja laadukkaita raaka-aineita maisteltavaksi. Pettymyksiä ei ollut, parhaita olivat punajuuriterriini, lohirapukaalikääryle, kotijuusto, kalakukko ja lanttu. Myös leipävalikoima oli ihanan juureva mauiltaan. Sitten välijuustot sekä jälkkäriksi creme brulee. Herukanlehti creme brulee toimi kivasti kauden marjojen kera ja juustoista paras oli Pikku-Heidi, koko laijitelma oli kylläkin maukas. Juomana tapasten kera talon suosittelemaa Rieslingiä, oli todella hyvää ja bonusta myös omasta "talon siideristä", superhyvää. Palvelu oli perus ok, ei mitenkään erityisen hyvää tai siis ilman mitään erityistä huomauttamistakaan. Illlallinen soljui luontevasti noin 2,5 tunnissa. Toki samana iltana paikalla oli myös erittäin äänekäs seurue, mikä varmaankin verotti tarjoilijoiden energoita.. Paikassa kävi ovet lähes koko ajan, kun turistit koettivat päästä syömään "Suomi-makuja". Mutta missään tapauksessa ravintola ei ole ns. turrepaikka. Joka tapauksessa Juuresta tulikin yksi uusista suosikeistani tasa-laatuisten annosten ja upeiden lähiraaka-aineiden hyödyntämisen myötä. Varaus ehdoton.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 20.08.2011
Betyg: 1

Restaurant: Halikarnas

Halikarnaksen buffet on maistuva, monipuolinen ja hintalaatusuhteetaan loistava. Buffet on auki myös lounasajan ulkopuolella viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin iltapäivään saakka, mikä on piristävää.

Buffetpöydästä löytyy parasta hummusta, mitä tiedän, myös viininlehtikääryleet ovat ihania, myös kaikki raastesalaatit ja kastikkeet ovat ihan ykköstä. Tuore leipä kruunaa maistuvat lisukkeet. Pääruokien puolelta löytyy aina kebablihaa ja vähintään paria muuta lämmintä ruokaa. Yleensä myös jtn kasviruokailijoille. Kasvissyöjä saa vatsan reilusti täyteen kylmillä alkupaloilla ja talon omalla leivällä. Suosittelen ehdottomasti Halikarnaksen buffetia, kokeilemisen arvoinen.
Kun buffet ei ole saatavilla, niin listalta parasta ovat meze-lautaset+uunituore leipä (iso sopii vaikka jaettavaksi kahdelle) ja turkkilaiset pizzat. Mm..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.02.2011
Betyg: 1

Restaurant: Farang

Farang on omaa luokkaansa. Ja siellä saa syödä lusikalla ja haarukalla, nam. Palvelu, ruoka ja fiilis olivat kympin arvoisia! Mistään muualta Suomesta en ole saanut näin freshin makuista ja kekseliästä thai-ruokaa. Söimme mieheni kanssa Farang-menut ja itse, kun en syö kanaa tai punaista lihaa, sain lihojen tilalle kalaisat annokset. Possun tilalle sain niiiiin hyvää voikalaa, ai että, ja naudanposken tilalle lohta. Okei, lohi oli tylsä, mutta kastike toimi tässäkin, niinkuin muissakin annoksissa.

Mielestäni Farangin kastikkeet ovatkin se juttu. Harvoin tulee syötyä riisiä eri kastikeilla ja nautittua si(i)tä näin paljon! Suosikkiannokseni on ehdottomasti taskurapu höystettynä upealla limenmakuisella salaatilla.

Saimme myös erinomaista palvelua: kyselin paljon annoksista ja sain aina täsmällisen vastauksen. Jos ei tiedetty vastausta, se selvitettiin. Tulemme varmasti takaisin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 23.05.2011
Betyg: 2

Restaurant: Restaurant Maithai

Maithaissa tulee käytyä aina silloin tällöin ja ruoka on aina perushyvää. Pöytävaraus on hyvä olla, niin ei tule yllätyksiä.

Jättikatkarapuannoksissa voisi olla hieman enemmän rapuja. Viimeksi molempien annoksissa oli peräti 4 kpl per lautanen. Muuten thaimaut ovat ruoissa kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 24.01.2011
Betyg: 1

Restaurant: Sis. Deli Kalevankatu

Aamiainen yllätti pirteällä, sopivan suppealla ja ihanalla luomuvalikoimalla, NAM ja tänne tulen toistekin. Aamiaisella tarjotaan tuoretta leipää, tänään oli kahta lajia, mysliä, jogurttia, pähkinöitä, siemeniä, erilaisia kasvis- ja pähkinätahnoja, leikkeleitä, juustoja, voita, munia ja vihreitä, kuten kurkkua ja tomaattia. Noutopöydän kruunasi kardemummavivahteinen spelttipannari, mikä toimi ihanasti ilman hilloakin. Plussat tuoreesta kahvista ja mehuista. Täällä kannattaa olla arkena ajoissa, heti 07:30 jälkeen!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 09.03.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites