vaepae

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Juttutupa restaurang

Palvelu tiskillä oli erittäin töykeää, mutta siisti tila, loistava tunnelma (livebändi) ja erinomainen ruoka saavat varmasti palaamaan vielä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.06.2017
Betyg: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Oma kattauksemme alkoi klo 14, ja 14. 30 suurin osa ruuista oli jo loppu. Henkilökunta ei tuntunut tietävän tuleeko ruokaa lisää ja mitä pöydästä edes puuttuu. Ruoka jota saatiin oli hyvää, muttei kovin monipuolista, ja suurin osa ajasta meni odotellessa. Ei missään nimessä hypen tai hinnan arvoinen. Plussaa takeaway-kahvista ja -kaakaosta!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 27.02.2017
Betyg: 0

Restaurant: Metro Food

Ruoka oli ok ja palvelu ystävällistä mutta ruokamyrkytys vähemmän ok. En mene enää tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 01.06.2014
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Leijona

Vaikka aiemmat kokemukset ovat olleet kamalia, siirryttiin kuitenkin baari-illan jälkeen leijonaan. Tilasimme listalta perhepizzan ja istuimme pöytään. Siinä vaiheessa kun pöytäseurueemme muut jäsenet ovat jo lähes ehtineet syödä annoksensa, tuotiin meille iso lautanen johon oli levitelty pienempi pizza ja laitettu keskelle suuri keko punasipulia ja salaattia. Tästä ei tilauksen yhteydessä ollut mitään mainintaa ja muovinmakuiset kasvikset olisinkin mielellään jättänyt pois. Pitsa itsessään oli märkä, siihen pisteeseen että täytteet eivät pysyneet mitenkään paikoillaan. Makua lätyssä ei myöskään löytynyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Interpizza Hämeentie

Yöllä käytiin syömässä lätyt jotka olivat selkeästi keskitasoa maukkaammat, rapea pohja eikä liikaa rasvaa. Paikka tosin oli autio joten kiire ei painanut keittiössä. Tunnelmaa häiritsi taustalla pyörivä draama ja myöhemmin ooppera, jotka olivat täysillä vaikkei kukaan ollut katsomassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 19.05.2014
Betyg: 0

Plussaa nopeasta toimituksesta.
Pizzat tosin olivat painuneet lyttyyn, niin että päällykset olivat jääneet pahviin kiinni, toinen pizza oli lähes syömäkelvoton. Eikä tullut ihan samat tuotteet mitä tilattiin. Mutta hyvää oli se mitä syötiin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Fonda del Sol

Ruoka oli kuivaa ja kylmää, ja listalla kehuttu BBQ-kastike oli maustettua ketsuppia. Coleslaw oli varmaankin tehty jo edellisellä viikolla, sillä se lillui omassa mehussaan ja kasteli samalla puolet lautasesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 16.07.2013
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites