Lunch på gång

Tian Long Restaurant

modern chinese restaurant
Betyg 4.8 / 5

Modern Chinese Restaurant


Recensioner (12)

Ok, this was good. Really good. Taste is as authentic Chinese as it gets in Finland. In had spicy tofu with meat (ma po dou fu in chinese), served with rice. The waitress kindly asked "how many spices one two three" and "one" turned out to be perfect.
Interior was nice, good atmosphere and fast service.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.06.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka aina hyvää ja laadukasta. Tilojen remontti tehnyt paikasta viihtyisän ja siten nostanut tasoa peruskinkistä enemmän "ravintolatyyliseksi".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.09.2016
Betyg: 0

Täysin keskinkertainen. Palvelu huonoa ja hidasta, ei osata suomea, ruotsia eikä edes _englantia_ muutamaa sanaa enempää. Paikan remontointi ei auta jos perusasiat eivät ole kunnossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.12.2015
Betyg: 0

Onnenkeksi kruunasi kokemuksen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.12.2015
Betyg: 0

Vaasan paras kiinalainen ravintola. Maut selviä ja maistuu siltä, miltä kiinalaisen ruuan kuuluukin. Suosittelen käymään, kassalla palveleva täti on oikein herttainen, vaikka ei Suomea juuri osaakkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0

Minusta ihmiset täällä antavat liiallista kehua tälle ravintolalle, ruoka ei varsinaisesti ollut kummempaa, mutta buffet kyllä vie nälän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2015
Betyg: 0

Päivän annos Kanaa Hapanimeläkastikkeessa.
Alkuruaksi oli 3kpl.Todellakin juuri valmistettuja kevätkääryleitä eikä mitään valmispakaste kevätkääröjä.Koko yhteishinta sii oi 10,00Eur.

Jälkkäriksi Friteerattua banaania vanilijajäätelöllä.+Vahterasiirappia.Jälkiruan ulkonäkö nyt eu juurikaan ollut mitenkään kauniisti muotoiltu.(Jäätelöpaketista suoraan suorakaiteen muotoinen pala ja Banaani vieressä lautasella ja arkisen konstailematon ulkonäkö.Mutta Banaani upeasti friteerattu ja todella suussasulava frit.taikina tasainen paksuudeltaan sekä kullanruskea.
VOIN SANOA ETTÄ PALJON OLEN KINKKI-PAIKOISSA SYÖNYT MUTTA EHDOTTOMASTI VAASAN PARAS KIINALAINEN RAVINTOLA! SUOSITTELEN JOKAISELLLE ! RUOKA OLI TODELLA AITOA KIINALAISTA EIKÄ VALMISKASTIKKEITA LÄMMITETTYNÄ.

-JIIPEE69-

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.12.2014
Betyg: 0

Mainio paikka ja todella maittavaa ruokaa!
Ehdottomasti Vaasan paras kiinalais ravintola. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.12.2014
Betyg: 0

Hyviä ruokia, ei sitä samaa natriumglutamaattimössöä mitä muissa kiinalaisissa tarjoillaan. Erityisesti ruokalistan häntäpäässä olevat "aidot kiinalaiset ruuat" olivat todella hyviä, suosittelen.

Kävimme kokeilemassa myös buffettia joka oli myöskin erinomainen, sisälsi mm. katkarapusipsejä, jäätelöä jälkiruuaksi jne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.11.2014
Betyg: 0

Parasta kiinalaista ruokaa, mitä olen Suomessa syönyt, syömäni ruoka oli samantyylistä ja yhtä hyvää kuin Kiinanmatkoilla syömäni. Poikkeaa edukseen niistä lukemattomista huonoista kiinalaisista ravintoloista, joita Suomi on pullollaan. Tosin söin vain ruokalistan lopussa olevasta 'alkuperäisiä kiinalaisia ruokalajeja' -osastosta. En tiedä millaista se ruokalistan muu osa on, että onko se sen kummempaa kuin Suomen kinkkilöissä keskimäärin. Mutta ainakin tämä 'tosikiinalainen' lista oli hyvä: kastikkeissa EI ollut niitä aromivahventeilla turboahdettuja teollisuusliistereitä, joita lähes kaikissa kiinalaisissa ravintoloissa käytetään ja jotka saavat kaikki ruoat maistumaan suunnilleen samalta tahnalta. Sen sijaan ruoka oli tulista ja sen ainesten maut erottuivat selvinä ja raikkaina, kuten pitääkin. Ravintola näyttää rupuisalta ja köyhältä, mutta makuelämys oli rikas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.11.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

vaasanpuistikko 20, 65100 Vasa - Route
06 3122909
http://www.facebook.com/tianlong.ravintola/

Options