Opens at 18:00

Jaskan Grilli

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Akka kuulee tilauksetki väärin. .. kauhee nälkä ja oliki tehny jonku iha olemattoma

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2015
Betyg: 0

Yksi parhaista grilleistä missä olen käynyt. Aina saanut juuri sellaisen annoksen mitä olen halunnut.Mausteitakin toiveiden mukaan pizzat ja lompakot huippuja!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 0

Jaskan grilliltä saa nykyään aivan erinomaisia pizzoja. Muutkin annokset ovat hyviä. Ystävällinen henkilökunta ja aina on saanut lisukkeita oman maun ja toiveiden mukaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.01.2014
Betyg: 0

ennen oli pirun hyvät kunnon grillieväät, nyt kun pitkästä aikaa poikkesin oli tiskin takana uudet naamat ja sapuska erittäin ala-arvoista! ranskiksissa ei ollut suolaa ja "kaikilla mausteilla"= todella sniidusti kaikkea. ketsupit, sinapit ja muut vähäiset lisukkeet oli töräytetty kotelon pohjalle ja sitten tämäytetty suomen mauttomimmat ranskikset päälle. outo tyyli?? extralompakko oli syötävissä mutta mauton ja siinäkin oli niin niukat sörsselit välissä et melkein itketti. omistajako lie vaihtunut? harmillinen viimeinen käynti!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 0

Pizza kannattaa tilata puhelimitse ja kysyä kuinka kauan menee. Sitten vaan oikeaan aikaan paikan päälle hakeen. Ikinä ei ole älyttömiä jonoja ollut. Palvelu hyvää ja ystävällistä. Kannattaa käydä. Hampparit ja muut listalta odottaessa ja ei mene kauaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2012
Betyg: 0

Jaskan grilli on vanhaliiton grilli. .. Hampparit on ihan o.k, pizzzat hyviä, kebab valmis kamaa ja isomiehen annokset ovat kyllä suuri pettymys, mut muuten ihan syötävää

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.04.2011
Betyg: 0

Hampurilaisista ja vastaavista pitäville Jaskan Grilli on varmastikin Valkekosken paras. Tilatut annokset valmistetaan todella nopeasti, eikä jonoa pääse syntymään. Annoskokoja ja -vaihtoehtoja on todella runsaasti eikä nälkä varmasti syöjälle jää. Pitsojen tilaamista en suosittele, koska näiden valmistuminen vie mielestäni liian paljon aikaa. Kebabliha ei ole kovinkaan kummoista kilpailijoihin nähden, mutta halmpurilaisten, erilaisten lihapiirakoiden yms. olevan Jaskan pääasiallinen tuoteryhmä, joihin todella panostetaan. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Kesäaikaan paikanpäällä voi hyvin aterioida seisaaltaan, mutta talviaikaan tuotteet on varmasti mukavampi nauttia kotosalla. Hinta on mielestäni ihan asiallinen. Ehdottomat plussat annan nopeudesta ja ruoan mausta. Jaskalta saa kunnon mätöt. Harmillista on, että paikka on auki vain iltaisin klo 19. eteenpäin eli lounasta ei sieltä saa. Tiistaisin grilli on kokonaan suljettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.03.2011
Betyg: 0

Ikävä paikka huonolla säällä, ei pääse sisälle. Hieman epäsiisti ja humalaisia paljon. Ruoka kohtuullista, mutta hieman mautonta. Siltakebab ja Papachi ovat paljon parempia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.03.2011
Betyg: 0

Läge

Roukontie 22, 37600 Valkeakoski - Route
03 584 0765