Köket är öppet

Hesburger Jumbo Drive-In

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Välillä hampurilaisissa on hyvä määrä kastiketta ja taas välillä ne ovat kuivia känttyjä. Ranskalaiset ovat aina olleet jotenkin "kumisia", liekö sit maannut siellä tiskillä koko päivän?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.01.2015
Betyg: 0

Hyvä palvelu. Henkilökunta on kiireestä huolimatta mukavalla asenteella töissä. Laatuun on panostettu aiempaa enemmän. Täällä kerros-burger tehdään juuri oikeanlaiseksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.10.2014
Betyg: 0

Tilasin kanatortillan ja kahvin kermalla. Ensiksi jouduin odottamaan tortillaa, mutta kun sen sain ei se ollut edes lämmin? Ja kahvini tietysti jäähtyi, vaikka pyysin sen vasta kun tortilla valmistui. Tortilla oli mauton. Kun pyysin suklaadonitsin niin se oli pakkasessa, ja esillä oli vain tyypillinen vadelmadonizi. Sama ongelma on useimmilla heseillä, että tyrkyttävät vain yhtä donizi laatua kun muut ovat pakkasessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2013
Betyg: 0

Yleensä en jaksa näitä Hesejä erikseen arvostella, sillä erot ovat niin pieniä. Tähän voisin tehdä kyllä poikkeuksen, sillä pari kertaa käyneenä on jäänyt hyvin positiivinen mielikuva. Paikka on drive-in, ja läpiajavia kuljettajia näyttää olevan melko paljon. Itse menin ihan ravintolapuolelle syömään. Tilat olivat siistit, ja aurinko paistaa mukavasti sisään iltapäivällä. Muut ruokailijat lueskelivat raukeina lehtiä siemaillen juomiaan. Tunnelma oli leppoisa ja rauhallinen. Kerrosaterian hampurilainen oli valmis, mutta maistui juuri kootulta. Ranskalaiset olivat rapeita, jopa hieman kuumia. Palvelukin oli tilattaessa vilpittömän ystävällistä molemmilla kerroilla. Jos Hesen mättöä tekee mieli, suuntaan mieluusti tänne sen sijaan, että kärsin Jumbon Hesen ryysiksessä lapsiperheiden saartamana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 24.04.2011
Betyg: 2

Aika tylyä palvelua. ..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 22.01.2011
Betyg: -1

Normi hampurilaisravintola. Ei hyvä, ei huono.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 07.05.2010
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.08.2009
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Vantaanportinkatu 2, 01510 Vanda - Route
075 325 9361
http://www.hesburger.fi/