Okänd

Ravintola Makukasari

Betyg 2.6 / 5

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Huomattavasti parempi vaihtoehto kuin läheinen katukeittiö Pilvi.
Tuliset ruuat olivat suomalaiseen makuun typistettyjä, eli tulisuutta ei ollut nimeksikään, mutta eip tuo allekirjoittanutta haitannut.
Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja se oli vielä polttavan kuumaa, kun pääsin kotiin asti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 01.04.2012
Betyg: 0

Päätin kerrankin käydä kokeilemassa tätä hieman hämärän peitossa olevaa kiinalaisravintolaa.

Ensimmäiset muistikuvat tästä tilasta ovat kun vaahtosammuttimenkokoisena olen mutustellut isän sylissä salamipizzaa silloin suomalaisperheen pitämässä ravintolassa. Nyt pari vuosikymmentä myöhemmin tuntuu ettei sisustuksessa ole tapahtunut radikaaleja muutoksia noista ajoista. Paikalla oli pari duunaria ja eläkeläispariskunta aterioimassa.

Odotin innoissani lounasbuffettia jossa olisin päässyt maistelemaan erilaisia herkkuja mutta tarjolla olikin vain 4 aterian lounaslista josta päädyin valitsemaan kaksi pientä annosta hymyilevän kiinalaistädin suosittelemana.

Pöytääni saapui kymmenen minuutin odottelun jälkeen pieni kulho riisiä ja lautasellinen Sze-Chen härkää ja muutama friteerattu kananpala hapanimeläkastikkeen kanssa.

Kokemus oli lievä pettymys koska häränliha oli sekundatavaraa ja kastikkeessa maistui vain soija. Friteeratut kanat olivat sentään kelvollisia ja niiden kanssa tarjoiltu hapanimeläkastike poikkesi happamuudellaan valtavirrasta.

Lautanen tuli kuitenkin tyhjennettyä kokiksen voimalla ja olen päättänyt antaa paikalle vielä toisen mahdollisuuden jolloin tulen valitsemaan jotain a la carte - listalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 29.01.2012
Betyg: 0

Läge

Myyrmäentie 4, 01600 Vanda - Route