Closed now

Thai Ravintola Krua Siam

Note 3.9 / 5

Bewertungen (14)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Puhdas ruoka, parempi mieli! !! Olen käynyt kymmenissä thai-ravintolassa syömässä, niin suomessa kun maailmalla. Tämän voi ihan helposti todeta kuuluvan parhaisiin. Siis, maut erottuvat selkeästi. Ruoka maistuu raikkaalta, ja puhtaalta.Raaka-aineet ovat silloin oltava laadukkaita. Koki on todella työnsä osaava. Ja palvelu on sydämmelistä!!! Sijainti, on loistava ei tarvitse mennä kaupungin hälinään. Toivon, että tänne Tampereelle tulisi yhtä hyvä ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 21.12.2014
Note 0

AROI DEE. JOS ETTE YMMÄRTÄNY NIIN SUOMENNOS, TODELLA HYVÄÄ

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.07.2014
Note -4

Söimme kanaa chilillä ja basilikalla sekä keiton merenelävillä. Chilin kuvalla tuliseksi merkityt ruoat olivat tavanomaista tulisempia eli kannattaa pyytää miedompaa jos polttelu ei miellytä. Annokset olivat reilun kokoiset. Raaka-aineet olivat keskimääräistä laadukkaampia mutta kastikkeen/liemen maku olisi kaivannut vielä viimeistä silausta. Kesäinen vihreys ikkunan takana miellytti kaupungin katua enemmän. Lounaan voisi käydä joskus katsastamassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 30.05.2014
Note 0

Siisti paikka, ystävällinen palvelu ja keskivertoa thai-lounasta. Ravintolan miljöö on kuin missä tahansa keskiverrossa etnisessä ravintolassa. Perussiistiä, mutta vähän turhan avaraa ja hallimaista.

Lounaalla on yksinkertainen salaattipöytä, keittoa sekä 5 lämmintä ruokaa. Valikoimaa siis on, mutta esimerkiksi kevätrullia tms. ei ole ja niitä jäin kaipaamaan. Ruokalajeista osa on hieman tulisia, mutta maku on muuten vähän yksinkertainen. Esimerkiksi kaffirlimetin makua ja kookosmaidon täyteläisyyttä jään kaipaamaan. Riisi ei myöskään ole ihan maistuvinta, jasmiiniriisiltä se ei ainakaan vaikuta.

Palvelu on ystävällistä, mutta erityisesti ruokaan voisi panostaa vielä vähän enemmän.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.05.2014
Note 0

Mahtava makukirjo. Kuusi erlaista pääruokaa seisovasta pöydästä ja tietty keitto. Suosittelen kaikille thaimaalaisen ruoan ystäville.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 01.04.2014
Note 0

Etsimme vahaa Banthai ravintolaa ja päätimme poiketa Krua Siam ravintolaan. Paikka oli siisti ja muutamassa pöydässä oli ruokailijoita. Valitsimme paistettua nuudelia, soijakastiketta kanalla ja naudanlihalla. Annokset tuli todella nopeasti, mutta ne oli pienet. (Alkusalaattia ei ollut tarjolla) Annokseni tuoksui todella pahalta ja soijakastikkeeni maistui vain suolata, jossa tuoksui kissan pissa! Annokseni kana oli ensin etsittävä ja löytyi lopuksi pohjalta kasassa.
Tilasimme jälkiruokana friteerattuja banaaneja sekä jäätelöä. Jäätelö oli EuroShopper merkkistä, koska ei maistunut yhtään millekkään! Banaanit olivat järkytys, koska odotin kullankeltaiseksi friteerattuja herkullisia jälkiruokia. Friteeraus oli tehty jollakin light-rasvalla, koska haju sekä ulkonäkö ei ollut hyvä. Taikina oli jauhomössöä, joka oli jäänyt raa'aksi sisältä. En voi suositella tätä ravintolaa, koska meille tämä oli pettymys. Ajamme jatkossa Laukaaseen, koska saamme koko perheelle hyvät ruoat edullisemmin China Town -ravintolasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 30.03.2014
Note -2

Aidosti maustettua Thai-ruokaa, Currysta löytyy syvyyttä ja makua. Viihtyisä siisti paikka vanhan Banthain tilalla. Täytyy myöntää että parempaan on vaihtunut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 28.03.2014
Note -1

Mahtavaa saada aitoa Thai-maustettua ruokaa eikä mautonta kiinalaista mitä usein thai-paikoissa tarjotaan. Lounaalla kuulemma samat maut mutta ilman koristeluja eli samaa herkkua vielä edullisemmin. En pääse itse testaamaan kun olin vain ohikulkumatkalla mutta testatkaa te paikkakuntaliset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 06.11.2011
Note 0

Aitoa thai-ruokaa loistavilla raaka-aineilla ja hyvin maustettuna. Asiantunteva palvelu toimi vaikka saavuimmekin vähän ennen sulkemisaikaa. Suosittelemme thai-ruoan ystäville!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 26.08.2011
Note 1

Oikein hyvä ruoka jota on riittävästi.
Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 14.01.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Kortesuonkatu 26, 40700 äänekoski - Route
050-3838802
http://www.kruasiam.fi

Options