Öffnet um 14:00

Antiokia Atabar

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (133)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 13.07.2018
Note 0

Kävimme maaliskuisena perjantai iltana isommalla seurueella syömässä. Monipuolinen menu ja kohtuuhintainen. Annokset eivät ole samaa kokoa kuin ns. kebab-pizzerioissa, vaan autenttisempaa kuten kuuluikin. Ruoka tuli nopeasti, mutta yksi varoituksen sananen. Olkaa tarkkoja laskutuksen kanssa. 50 Eurosta takaisin annettaessa ei voi kahta kertaa tehdä virhettä ja yrittää liika laskuttaa asiakasta 11 tai 6 euroa ja selitys oli, että minulla huono matikkapää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 05.04.2018
Note 2
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ensimmäinen, mutta ei taatusti viimeinen käynti.
Menu oli täynnä toinen toistaan herkullisemman kuuloisia vaihtoehtoja ja myös kasvisvaihtoja oli useampi. Alkupaloiksi nautimme Sigara Börekin ja Cacikin sekä lämmintä leipää. Pääruoaksi valitsimme Uskudur Köftesin ja Ottomaaninen ruukun. Sekä alkupalat että pääruoat olivat runsaita, raaka-aineiltaan laadukkaita ja todella herkullisen makuisia.

Ravintola on sisustettu upealla tavalla ja kokonaisuus on selkeästi mietitty tarkkaan. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu tehokasta. Kerrassaan mainio kokemus, voin lämpimästi suositella tätä ravintolaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 31.10.2016
Note 0

Alkuun otimme pienen alkuruokalajitelman, joka oli oikein hyvä. Pääruoaksi otimme falafelit ja kasvisruukun. Maut olivat hyviä, mutta annoskoko oli pieni. Etenkin falafelannoksesta, jossa oli kolme falafelpöyrykkää, jäi nälkä. Riisiä ja kastiketta oli myös liian niukasti. Palvelu oli ripeää muuten paitsi laskun osalta, joka jouduttiin tilaaman kahdesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.04.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Paikan lihapullat ovat kyllä varsinainen kestosuosikki, erinomaisia ovat ja varma valinta joka kerta. Myös alkupalalajitelma on monta kertaa tullut syötyä ja kaikki seuralaisetkin ovat tykänneet. Hinta/laatu-suhde mielestäni erinomainen. Viimeisimällä kerralla jouduimme odottamaan melko pitkään sekä alku- että pääruokaa, muuten lähes täydellinen kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.12.2015
Note 1

Falafelit on ihania täällä. Ruoka-annokset melko pieniä, mutta sitäkin täyttävämpiä. Annoksia saatiin odottaa melko pitkään, siitä hieman miinusta. Hyvää ruokaa, mutta uskon että pienellä hiomisella voisi olla vielä parempaa. Avecin annoksessa oli liian suolaista. Annoksen mukana tuleva salaatti (muutama tomaattilohko ja salaatinlehti) voisi olla hieman omaperäisempi

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 17.11.2015
Note 0

Ensimmäistä kertaa iltaruokailu tässä paikassa.
Alkusalaatti, joka hieman hintavan tuntuinen, mutta runsas, monipuolinen ja raikas.
Pääruoaksi turkkilaisia lihapullia lisukkeineen. Ovat kyllä muodoltaan enemmän pieniä pihvejä, mutta siitä viiis. Maku on hyvä, ei kuitenkaan aivan täydellinen, jotain uupuu mielestäni jotta voisi antaa täydet pisteet ruoalle kokonaisuudessaan.

Palvelua hoitaa omaperäisen mukavaan tyyliin herra, joka osaa ottaa asiakkaansa persoonallisesti ja hyväntuulisesti. Ravintolan sisustus erittäin moni-ilmeinen, sitä katselee mielellään ruokaa odottaessa.

Hinnallisesti ei nyt kovin edullinen, mutta toko hyvästä ruoasta kannattaa maksaa. Ehdottomasti sellainen paikka kokonaisuutena, että uudestaan pitää mennä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 22.08.2015
Note 0

Aina ollut hyvä kokemus. Nyt vuoden sisään tullut käytyä paikassa ajoittain, koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Palvelu on ollut aina ystävällistä, ja ruoka hyvää. Tosin viime kerralla omasta mielestäni annos oli vähän ylisuolattu, seuralaisen mielestä voimakkaasti. Alkupalaksi kannattaa ottaa (vaikka jaettavaksi) cacik, kreikkalaisesta keittiöstä tuttu tsatsiki-jugurttikastike. Se tarjoillaan hyvien, uunituoreiden pienten leipien kanssa. Ruokasali on vähän hämyisä, mutta ihan viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.07.2015
Note 0

Erittäin miellyttävä paikka. Tunnelma oli niin kumma, että voi hyvin kuvitella olevansa oikeasti ulkomailla. Musiikin seassa tuli joitain turkkilaisia välispiikkejä, mikä oli hauskaa. Falafel-annos oli mainio: mehevä, pehmeä, persoonallinen. Mausteita oli käytetty hienovaraisesti. Se oli hyvä, koska näin raaka-aineiden omat maut pääsivät paremmin esille. Seuralainen söi lammasta ja oli myös hyvin tyytyväinen. Palvelu oli sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 18.01.2015
Note 0

Omalaatuinen kitsch-sisustus, leppoisa tunnelma. Naistarjoilija täysi kivikasvo, miestarjoilija kuittasi annossekoilut röhönaurulla. Alkuun hummus, melko mauton, ja lähes luonnottoman vaaleaa. Purkista? Lämmin leipä oli tosi hyvää. Pääruoaksi turkkilaiset lihapullat. Kiva grillin maku, mutta muuten hyvin suomalaisittain maustettu, eli tuskin lainkaan. hyvä kypsyys, oli mehevää.
Viinilistaa silmäillessä valinta oli helppo: olutta.
Tuli vähän kiireessä käytyä, en ehtinyt isommin fiilistellä. Ruoka odotusten mukaista, tuli mieleen rantalomakohteiden turistirysät, mutta ei pahimmalla mahdollisella tavalla. Saatanpa käydä toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 15.12.2014
Note 0


Standort

Eerikinkatu 44, 00180 Helsinki - Route
(09) 694 0367
http://www.antiokiabar.com/

Options