Küche geöffnet

Juttutupa

Note 3.5 / 5

Bewertungen (5)

Ihan jees klassikkohampurilainen. Juuston maku tuli kivasti läpi. Vähän jotain omaakin siinä sämpylässä. Lisukkeena kasa ranskalaisia, jotka olivat kyllä rakenteeltaan hyviä mutta täysin suolattomia. Tarjoilijat olivat mutkattoman mukavavia ja ystävällisiä. Enpä tiedä... en sanoisi että olin pettynyt, mutta odotin ehkä enemmän. Ei erotu riittävästi halvemmista kilpailijoistaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.11.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Juttutupaa on pidetty yhtenä kaupungin parhaista pitsaravintoloista. Sitä se kolmekymmentä vuotta sitten olikin, kun kävin siellä ensimmäistä kertaa.
Nyt on aika kuitenkin ajanut juttutuvan ohi. Tilasimme kumppanini kanssa pizzat. Niiden lisäketäytteet olivat aivan ok, Ne olivat tuoreita ja niitä oli riittävästi. Pizzan perusjuttu ei kuitenkaan ollut keittiön hallinnassa. Pohja oli mitätön mauton vehnälätyskä ja pizzan maun luova tomaattikastike mautonta peruskauraa, purkkitavaraa. Tämä vuoksi meidän kummankin pizzat jäivät täysin mauttomiksi retaleiksi. Keittämällä kunnon tomaattikastikkeen ja tekemällä pohjan esimerkiksi juurella maustettuun taikinaan - en toki odota, että se nostatetaan juurella - pizzoista tulisi vallan kelvollisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 21.09.2017
Note 0

Ihan peruslounas, riittävän monipuolinen, asiakaskunta on hieman kummallinen näin viiden käynnin jälkeen arvioituna, mutta se nyt ei haittaa lounastamista. Ruokailusuorituksen pystyy viemään läpi kohtuullisen nopeassa aikataulussa, siitä pointsit.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.08.2017
Note 0

Palvelu tiskillä oli erittäin töykeää, mutta siisti tila, loistava tunnelma (livebändi) ja erinomainen ruoka saavat varmasti palaamaan vielä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.06.2017
Note 0

Ruoka edelleen hyvää, mutta annokset kyllä pienentyneet aikaisemmasta. ..
Jos pääruuasta huolimatta jää nälkäiseksi, pikku purtavista (etenkin juustot!) ja jälkiruuista löytyy hyviä vaihtoehtoja.
Palvelu hyväntuulista, ystävällistä ja tarjoilussa otettiin hyvin huomioon illan aikataulumme.
Viihtyisä tunnelma. Siistit vessat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.02.2017
Note 0


Standort

Säästöpankinranta 6, 00530 Helsinki - Route
020 742 4240
http://www.juttutupa.fi

Options