Closed now

Antell Itämerentori

Note 2.9 / 5

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

10 € melko vaatimattomine jälkiruokineen on hivenen kallis. Ruoka ei ole erityisen hyvää, joskin yleensä kuitenkin syötävää. Jotenkin on tunne että ruoan laatu on ollut parempi aikaisemmin. Esim . tänään riistakäristys oli aivan hirveää. Voi olla että Antellilla on säästökuuri päällä ja nyt tingitään raaka-aineista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.12.2014
Note 0

Laatu vaihtelee mutta yleensä voittaa lounaspaikoista löytyvän ruuan. Jotkut ruuat maistuu einekselle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.10.2014
Note 0

Kyl tää on ruoholahden kärkeä! Aivan tajuttoman hyvät safkat! Vaikka olen olen ollut jo pari vuotta ruohiksessa duunissa niin löysin tän medtan vasta parisen kk sitte, kelannu aina että ei voi olla hyvää safkaa.. Suosittelen lämpimästi 5/5

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.03.2014
Note 0

No eipä voi kauheasti kehua. Perusmättöä, ei mitenkään erikoista. Kuivuneita kurkkuja ja salaatti sitä kebab-paikkojen samaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.10.2013
Note 0

standard lunch place, tho food is average

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.03.2012
Note 0

Yksi Ruoholahden parhaista lounaspaikoista. Ruoka on aina maistunut seurueellemme ja sitä saa buffet-tyylisesti. Leipävalikoimaa löytyy, lisukesalaatti on vaihtelevaa, ja pöydät ovat siistejä. Parasta kuitenkin on erinomainen ja aurinkoinen asiakaspalvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.02.2012
Note 0

They have really fresh and well prepared food.
Not really spicy but above average for lunch food.
Friendly service.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 06.01.2012
Note 1

Lounas on melko kattava, ja keskivertoa parempi kuin suljetut työpaikkaruokalat Antellin alla. Silti ruoka ei ole mikään makuelämys, mutta mauttomaksi paikkaa ei voi sanoa. Kohtuullista vastinetta rahoille.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.06.2010
Note 1

I commute the Ruoholahti area quite often during the course of the week and during my lunch breaks it provides a perfect opportunity for me to go exploring. I stumbled across this restaurant, which blended in with the gray and high-ceiling office building/bus terminal channel in Ruoholahti, right across from the busy S-Market. I tried their lunch buffet, ranging around the norm price of 8,9 or 9. I liked the extensive choices available, while the food itself failed to leave any lasting impression. I must say I had excellent dessert of mustikkapiirakka here, which I generously helped myself to. The environment is something I must comment on. It's situated in a rather interesting location, and during lunch hours as you sit close to the glass separators on the comfy couches you get to observe the ongoing in the supermarket right across. The high-ceilings provide a loud noise level of the trembling traffic and the hustle bustle of the people. Most of the other clientele consisted of the businessmen and women working in the same building. This place is a nice pit stop for someone who is looking for a change in the buffet scene around the Ruoholahti area, as your only other choice would be an Asian buffet over at Tang Dynasty.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.12.2009
Note 2

Lounaan paras puoli on ehdottomasti määrä. Maku vaihtelee ruokalajeittain paljonkin, mutta täysin mautonta en muista saaneeni.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.11.2009
Note 2

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Itämerenkatu 15, 00180 Helsinki - Route
020 770 2235
http://www.antell.fi/index.php?142

Options