Closed now

Kitchen & Bar by Maannos

Note 4.8 / 5

Bewertungen (1)

Maannos pyyhkäisee monet kaupungin ravintolat pöydän alle modernilla otteella. Kävimme kokeilemassa (valitettavasti vain!) yhden ruokalajin, mutta lisää on saatava. Maannos tarjoilee vaihtuvia menukokonaisuuksia, kala- tai lihapääruoilla. Kasvisruokaa ravintolasta saa, mutta nettisivuilla mainitaan, että näissäkin käytetään lihaliemiä, kuivattua kalaa jne. "antamaan syvyyttä". Tästä annan kasvissyöjänä ison miinuksen, sillä en halua syödä mitään eläinperäistä. Todennäköisesti ilman näitä on mahdollista saada räätälöityä myös oikeaa vegeruokaa.

After work -aikaan nappasimme listalta yhden pääruoan. Söimme molemmat vegevaihtoehdon, jossa oli kotimaisia sieniä, hiillostettua sydänsalaattia ja paljon muuta antamassa makua. Ja sitä makua todella löytyi! Yhdistelmä oli maanläheinen, suomalainen ja ihanan syvä, mutta ei lainkaan tunkkainen. Keittiössä todella osataan käyttää laadukkaita kotimaisia raaka-aineita hyödyksi ja loihtia niistä ihastuttavia annoksia, joissa näkyy intohimo ja rakkaus ruokaan.

Tarjoilija istahti pöytäämme hetkeksi selittämään ruokalistan auki, mikä oli hauska yksityiskohta. Ravintolan sisustus on pelkistettyä, mutta tyylikästä. Jos kävelet paikan ohi, suosittelen lämpimästi avaamaan oven.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.10.2018
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Telakkakatu 5, 00150 Helsinki - Route
0505056875
https://www.maannos.fi/

Options