Küche geöffnet

Kong Fu Zi

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (60)

Luin arvosteluja ja päätin kokeilla ravintolaa. Henkilökunta on mukava ja ahkeria siivoamaan, mutta ruoan laatu on kehno. En menisi toista kertaa. Japanilaisen ruoan ystäville en todellakaan suosittele. Buffetissa oli vähäinen valikoima ja vain jämiä jäljellä, eikä lisää tuotu kuin erittäin vähän. Kello oli 12.10 vasta. Sushit eivät valitettavasti myöskään maistuneet hyviltä, vaikka tuoreita taisivatkin olla. Pettymys

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.01.2019
Note 0

Vallan mainio sushipaikka. Kong Fu Zi sijaitsee Konalassa mm. autoliikkeiden, Motonetin ja IKHn naapurissa, joten ensimmäisenä ei ehkä tulisi mieleen laadukas itämainen lounaspaikka. Ravintola yllätti kuitenkin positiivisesti.

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, laadukkaita, laaja valikoima, jatkuvasti tuotiin pieniä satseja uusia tarjolle. Lämpimät ruuat olivat myös hyviä, eivät aivan erinomaisia (keitto erittäin hyvä, oikeasti mausteinen). Plussaa kanatikusta, oli maukasta! Frittikana sen sijaan oli hieman epäonnistunutta, kuivahkoa.

Kävin lounaalla puolenpäivän aikoihin, jolloin muitakin lounastajia oli aika paljon. Melutaso pysyi kuitenkin varsin maltillisena, ja vaikka ravintola saattaa käydä äkkiä hieman ahtaaksi (paljon pöytiä pienehkössä tilassa), tila toimii ja on viihtyisä.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.05.2018
Note 0

Paras suomessa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.12.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounasbuffetissa on maut kohdallaan. Testattu usempaan kertaan ja laatu on pysynyt tasaisena. Hinta-laatusuhteeltaan siis alueen parhaita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Buffet on välttävä. Osa susheista eivät olleet kovin tuoreita eikä tehnyt mieli maistaa uudestaan. Osa ruokalajeista oli seissyt pöydässä pitkään. Käytiin sunnuntaina.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.07.2015
Note 0

Lounaskattaus hyvin peruskinkki, sushi tuoreen makuista. Muut ruoat sitä peruskauraa, naudanliha hyvälaatuisen oloista ja mureaa, tästä plussa.
Vähän saisi makumaailmat vaihdella ja uskallusta tehdä aidompaa Kiinalaista eikä tyytyä siihen "tästä suomalaiset tykkää" linjaan kuten lähes kaikki buffat.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 0

Huikea buffet!

Sushi on tuoretta ja hyvää ja parempaa kuin monissa sushi-paikoissa. Muut ruoat, varsinkin thai-kana, ovat myös erittäin maukkaita. Ruokalista ei käytännössä vaihdu juuri lainkaan jotenka ihan päivittäin täällä ei pysty käymään, mutta tarjonta on kuitenkin niin laajaa ettei se ala heti tökkimäänkään.

Paras itämainen buffetlounas mitä minä tiedän.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.05.2015
Note 0

Loistava uusi kokemus. Ehdottomasti tulen toistekin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.02.2015
Note 0

Sushit hyviä ja raikkaita. Paistetut nuudelit kanan kanssa ovat kuulemma myös hyviä. Lounasbuffetissa kysyessäni gluteenittomista vastaus jäi vähän epäselväksi ja jouduin tarkistamaan asiaa tarjoilijalta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.02.2015
Note 0

Tilasimme sunnuntai päivälliseksi listalta kanaa cashewpähkinöiden kera joka oli täysin syömäkelvotonta. Ruoka tuli minuutissa pöytään, siitä puuttui mausteet kokonaan ja se oli selkeästi samaa sontaa mikä buffetpöydässä näkyi lojuvan. Tuli tunne että buffetpöytä oli koottu viikolla jääneistä jämistä. Ruokailu kung fu zissa jäi lyhyeksi ja kävimme tilaamassa viereistä kotipizzasta pizzat nälkäämme.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.11.2014
Note 0


Standort

Ristipellontie 25, 00390 Helsinki - Route
(09) 4289 2298

Options