Closed now

Kotipizza Buffet Kalasatama

Note 4 / 5

Bewertungen (1)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kotipizzan ystävän pyhiinvaelluskohde. Kyllä, ihan oikea buffetti se on! Tarjolla ei tokikaan ole koko ruokalistaa. Kympin hintaan kuului pizzaa, salaattipöytä, Chalupan tacotiski ja virvokkeet. Eri pizzalaatuja on tarjolla joka päivä neljä, joista kolme voit tsekata etukäteen Facebookista, ja yksi on aina mysteeri, "päivän pizza" (minulle osui harmi kyllä jokin tylsä jauhelihapizza). Salaattipöydästä löytyvät niin vihersalaatit, säilykkeet kuin majoneesipohjaisetkin lisukkeet. Tacojen kanssa näpertely ei itseäni kiinnostanut, mutta ainekset näyttivät hyviltä.

Pizzojen pohja oli taattua Kotipizzaa, jauhoisesta taikinamaisuudesta joko tykkää tai ei. Listapizzoihin verrattuna buffetin pizzoissa oli himpun verran vähempi erikoistäytteitä ja enempi juustoa. Maukkaita ne kyllä olivat, erityisesti Feta-avocado. Slaissit olivat kapeita, mutta santsatahan sai niin paljon kuin halusi.

Buffet on avoinna vain arkisin lounasaikaan, ja Kalasataman työväki on paikan löytänyt. Skandinaavisuutta ja loft-henkeä edustava tila on kuitenkin sen verran väljä ja avara, että lounastajat saivat lautasensa täyteen jouhevasti. Tilan akustiikkakin oli yllättävän hyvä. Buffet-typpisessä ravintolassa ei juurikaan olla kontaktissa henkilökuntaan, mutta palvelua voisi kai silti sanoa erinomaiseksi; uutta pizzaa tehtiin jatkuvalla syötöllä neniemme edessä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.09.2016
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Hermannin rantatie 2B, 00580 Helsinki - Route
http://www.kotipizza.fi

Options