Küche geöffnet

Ravintola Aino

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Gratis wifi

Bewertungen (57)

Hiljaisella kadulla hiljainen pieni ravintola. Ok business-lounaalle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 10.02.2019
Note 0

Oli lauantai-ilta mutta paikka oli melkein tyhjä. Sisustus oli kolkko, musiikki olisi voinut luoda tunnelmaa.
Alkupalan tattikeitto oli ylisuolainen. Huomautin asiasta tarjoilijalle, joka totesi että alkuruuan kuuluu olla suolaista.
Pääannokseni vuohenjuustolla täytetty porkkanaohukainen oli myös liian suolainen.
Seuralaiseni paahdettu nieriä oli ylikypsää ja päälle ripoteltu suola teki kalasta syömäkelvottoman.
Sääli sillä annokset olivat taiten tehtyjä, mutta liika suola tuhosi maut.
Alkossa 10 euroa maksava pullo viiniä maksoi 4 kertaa enemmän ja laseittain vielä enemmän. Tosin sama hinnoittelu on tuntuu olevan kaikissa suomalaisissa ravintoloissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.02.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ei saa olla kiirettä, Hidas palvelu, kritiikkiä ei saa lausua ääneen koska " ravintolan prosessi " kuulema toimii hyvin ,jos asiakkat vaan ymmärtävät noudatta tätä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.12.2017
Note 0

Aino ei sävähdyttänyt. Tässä paikassa olen vuosia halunnut käydä ja vihdoin se tuli tehtyä. Valitettavasti kokemus oli hiukan pettymys. Söin vain alkuruuan ja pääruuan. Pöydän toiselta puolelta maistoin vähän jälkiruokaa. Sellerikeitto alussa oli kyllä aivan mainiota ja sille valittu suositusviini oli myös hyvä. Pettymys tuli sitten pääruokana olleen siian kanssa. Siinä annoksessa ei toiminut oikein mikään. Samoin jälkiruoka jätti kylmäksi. Parhaiten tällä kertaa onnistuttiin viinien kanssa. Palvelu oli mukavaa ja mutkatonta. Miljöö pelkistetty hyvin suomalainen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 41€ Hinzugefügt: 10.01.2017
Note 0

Syötiin alkuruoka ja pääruoka. Hyvä palvelu, hieno paikka ja hyvät alkuruoat sekä aivan loistavat pääruoat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 23.08.2015
Note 0

Ystävällinen ja nopea henkilökunta. Ruoka oli erinomaista, vaika olikin kiireinen uuden vuoden aatto. Lapsetkin saivat vikkelästi uudet ruokailuvälineet pudonneiden tilalla :D

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 31.12.2014
Note 0

Savulohisalaatti oli herkullista, kastikkeen reseptiä yritettiin selvitellä jotta voitaisiin tarjota kotona kokattaessa vastaavanlaista. Häränfilee (28,50) oli hyvin paistettu ja seurana olleet kasvikset olivat täydellisen rapsakkaita...mutta koko komeus oli myrkytetty suolalla. Seuralaisen poronfile oli kuulemma yhtälailla liian suolainen ; hämmentävää sillä käytämme yleensä paljonkin suolaa omassa keittiössämme. Kun huomautimme tästä tarjoilijalle, meille sanottiin että hän veisi terveisemme keittiöön. Mitään emme saaneet takaisin - ei edes keittiön pahoitteluja - ja lopullinen ruokailun hinta (alku-pää-ja jälkiruoka + aperitiivi + lasi viiniä + kahvi) lähes 200 euroa jäi harmittamaan niin ettemme mene takaisin emmekä myöskään tule viemään vieraitammekaan. Ylimääräiset miinuspisteet ruokaseurasta ; naapureinamme oli naapurimaasta kaksi perhettä joiden pienet lapset juoksivat kiljuen terassia ympäri lähes koko ruokailumme ajan. Lisäpisteet kuitenkin tarjoilijalle joka hoiti illallisemme sujuvalla ranskalla alusta loppuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 61€ Hinzugefügt: 07.08.2014
Note 0

Kovin tuntuu turistipaikalta. Vein ulkomaalaisia vieraita syömään, ruoka oli ok, muttei herättänyt positiivisia tunteita.

Palvelu oli hyvää, mutta kokonaisuutena hinta oli luotaantyöntävä. Laatu ja hinta eivät tuntuneet kohtaavan, etenkään koska odotukseni ravintolasta olivat korkealla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.06.2014
Note 0

Juurisellerikeitto alkuun, ylikypsää häränrintaa pääruoaksi. Keitto erinomainen, hyvä talon leipä kyytipoikana. Häränrinta-annos maukas pois lukien itse härkä (melko mauton ja suht kuiva). Kollegan siika-annos oli erinomainen.

Jälkiruoka (tyrnipannacotta) juuri sopivan kokoinen ja makea, hieno lopetus.
Suosittelen paikkaa yrityslounaille - rauhallinen atmosfääri, miellyttävä tarjoilu!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 30€ Hinzugefügt: 10.04.2014
Note 0

Lounasta tarjoillaan klo 15 saakka. Paahdettu karitsankylki savuolutkastikkeella (18.50e) oli herkullinen valinta ja talon leipä hyvää. Vesikarahvi maksoi euron. Palaan tänne toistekin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 19€ Hinzugefügt: 11.02.2014
Note 0


Standort

Pohjoisesplanadi 21, 00100 Helsinki - Route
09-624327
http://www.ravintolaaino.fi/fi/etusivu/

Options