Öffnet um 11:00

Ravintola Poiju

Note 2.8 / 5

Bewertungen (35)

Yhdistyksemme puheenjohtaja varasi pikkujoulun viettoa varten pöydän kymmenelle hengelle ravintolan verkkosivun varauslomakkeella. Kun varausvahvistusta ei pariin kolmeen päivään kuulunut, tarkistimme varauksen, jolloin pöytä varattiin klo 19:ksi.
Seurueemme oli jo asettunut pöytiin, kun tarjoilija kertoi, että pöytä on varattu meille vain klo 21 saakka, jolloin saapuu uusi seurue!! No emme tietenkään tässä vaiheessa enää lähteneet etsimään uutta paikkaa, koska pikkujouluaikaan viikonloppuna se olisi ollut mahdotonta.
Ruoka oli hyvää, hinta laatuunsa nähden kohtuullinen, lisukeperunoita tosin melko niukalti. Miljöö oli viihtyisä, musiikki tarpeeksi hiljaista.
Mutta eipä siinä pikkujoulun tunnelmaa saanut syntymään rennon keskustelun merkeissä, kun jokainen yritti hotkia annoksensa nopeasti, että aikaa olisi vielä jälkiruoallekin. Kahvit & konjakit sekä muut juomat pitikin nauttia muualla.
Aina ennen on saanut ravintolassa istua sulkemisaikaan saakka; onko tämä nyt jokin uusi normaali käytäntö Helsingissä? Olisi tuosta aikarajoitteesta ehdottomasti pitänyt mainita jo pöytää varatessa. Tuli aika pikaruokaravintolamainen tunnelma. En voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.12.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Annos oli hyvin pelkistetty: riisiä ja lihakastiketta. Kohtalaisen maukas, muttei kylläkään hintansa arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 08.10.2015
Note 0

Pettymys. Jätkäsaaressa töissä käyvänä sitä hakee välillä uusia paikkoja ja Poijusta olin kuullut positiivistä. Mutta pitää sanoa että käynti oli todellakin pettymys. En ymmärrä miten edellinen arvostelija voi sanoa kanapakoraa maukkaaksi?

Edelleen Jätkäsaaren paras ja takuulla varma lounas löytynee verkkiksen 2. kerroksesta, LittleBigCafeesta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.03.2015
Note 0

Yksi Jätkäsaaren harmittavan harvoista ravintoloista. Tuli testattua kanapakora ja vindaloo. Kanapakora oli todella maukasta ja alkupalaksi harvinaisen täyttävää. Vindaloo sen sijaan oli kyllä kiitettävän tulista, mutta ei minun mielestäni hintaansa nähden mitenkään erityisen maukasta. Ihan hyvää, mutta kyllä keskustasta saa parempaa intialaista ruokaa. Iso kiitos kuitenkin todella ystävälliselle ja palvelualttiille henkilökunnalle ja ravintolan viehättävälle sisustukselle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 09.03.2015
Note 0

Empire special pizza ja Chicken korma. Pizza oli maukas ja täytteitä oli tarpeeksi. Chicken korman kana oli hyvää ja kastike erinomainen. Joillekin annoskoko voi olla liian pieni, mutta itse tulin siitä täyteen ja riisiä jäi yli noin puolet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 13.12.2014
Note 0

Sisustus on ihana ja viihtyisä! Pitsa oli hyvin perustasoa, alkupalaksi tullut jääkylmä salaatti kaupan kastikkeella outo, missä on salaattipöytä?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.09.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Tykkään uudesta sisustuksesta ja ruoka on ollut aina hyvää. Käyn täällä usein lounaalla, kun asun lähellä. Terassikin on viihtyisä ja aurinkoisella paikalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.08.2014
Note 0

10 € hintainen lammasannos oli pettymys. Liha oli kyllä ihan mureaa, mutta maku oli peräti laimea ja annoskoko pieni. "Naan-leipä" oli viipale kaupan eineslättyä. Raidasta tai minttukastikkeesta sai haaveilla vain. Riisiä kyllä oli enemmän kuin tarpeeksi --> ainakin puolet jäi syömättä. Ei mitään syytä enää kokeilla tämän paikan "intialaisia" annoksia, etenkään kun läheltä löytyy myös laadukas Yeti-Nepal, josta saa halvemmalla huomattavasti parempaa.

Muun seurueen pitsat näyttivät kuitenkin verrattain kelvoilta 9 € hintaansa nähden.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.06.2014
Note 1

Viime vuonna kävin useaan kertaan hyödyntämässä CityShoppari-kortin etua ravintolassa. Nyt toukokuussa olin aurinkoisena sunnuntapäivänä (jolloin terassi oli tietenkin täynnä) menossa porukalla syömään, mutta tiskillä ilmoitettiin että CityShoppari-kortilla ei enää saa alennusta. CS:ltä kerrottiin että alennus kuitenkin on voimassa ko. ravintolassa. Meni varmaan kauniina päivänä liian hyvin niin ei vain heitä huvittanut alennuksella myydä!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.06.2014
Note 0

Kana Korma muistutti enemmänkin kanaviillokkia peruskoulusta vuosien takaa ja aivan törkeesti ylihinnoiteltu laatuun nähden. ...en mene toista kertaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.06.2014
Note 0

Community

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Jaalaranta 5, 00180 Helsinki - Route
09 685 6638
http://www.ravintolapoiju.fi

Options