Closed now

Ravintola Thalassa

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (122)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Vähän ihmetytti, kun otimme meze sharasin kahdelle ja ruokaa tuli todella vähän. Jäi nälkä. Naapuripöytiin matkasi kuitenkin valtavia vateja. Jälkiruokavanukas oli kyllä hyvä. Voisin kokeilla toistekin jotain muuta ruokalajia, sillä uskoisin, että tällä ravintolalla on kuitenkin potentiaalia. Kiva sijainti merenrannalla! Kesällä on varmasti kiva ruokailla terassilla aurinkoisella säällä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 26.09.2016
Note 0

Tilasimme ensimmäistä kertaa täältä Woltilla, mikä ei ollut se paras idea. Itse Wolt palvelu toimi hienosti ja ruoka tulikin melkein luvatusti ajallaan, mutta koska annokset ovat hyvin vakioituja konseptin mukaisesti, kokemus ei ollut mitä toivoimme. Kumpikaan meistä ei pidä sipulista ja molempien annokset olivat tietysti sitä täynnä, itse otin Gyroksen joka oli erittäin maukas ja puolisoni joka on kasvissyöjä otti feta-munakoiso annoksen. Munakoisoa annoksessa ei ollut miltei lainkaan, mutta sipulia sitten niin paljon ettei laatikkoon (kuva) paljon muuta sopinutkaan. En kyllä tunne ketään kuka välittää noin paljoa sipulista ja samalla on harmillista ettei kasvissyöjille vieläkään tehdä proteiinipitoisia annoksia. Ei jatkoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 04.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Olimme brunssilla ja täytyy sanoa että oli ihan hinta kohdillaan. Tarjolla oli monenlaista lämmintä ruokaa ja myös salaattipöytä oli kattava. Jälkiruuaksi makeaa kakkua. Palvelu oli ihan ok. Jotkut pienistä pöydistä sijaitsivat ikävästi liian lähellä yleistä kulkuväylää josta asiakkaat ja tarjoilijat kulkivat , joten omaa rauhaa ei paljon siinä ole.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 21€ Hinzugefügt: 15.02.2016
Note 0

Toinen käynti. Molemmilla kerroilla ruoka erinomaista, mutta ravintolapäällikön palvelu ei niinkään. Paineensietokyky hänellä loppui kun tupa oli puolillaan ja pyysimme laskua jaettavaksi. Valitusten ja lievän sadattelun saattelemana seurueellemne tehtiin selväksi, kuinka tökeröitä olemme kun tällaista häneltä "ruuhkan" keskellä pyydämme. Muitakin hampaankiristelyjä saman henkilön toimesta molemmilla kerroilla on ollut. Mutta ruoka siis hyvää, harmillisesti hyvä mieli ei jäänyt seurueellemme palvelusta kummallakaan kerralla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.01.2016
Note 0

Moussaka oli reilu ja hyvää kotiruuan oloista. Leppoisa tarjoilu sujui vitseilyn merkeissä. Seurueen salaattilajitelmat juustoineen runsaat. Valmis patonki lisukkeena. Mukavaa että ihmiset lähistöltä ovat löytäneet tämän kivijalkaravintolan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.10.2015
Note 0

Mukava paikka, mutta ruokaa sai odottaa reilun tunnin vaikka paikka ei edes ollut täynnä! Kaiken kruunasi onneton salaatti joka oli ylihinnoiteltu ja erittäin pieni/ ui kastikkeessa...
En palaa enään thalassaan, tämä riitti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Viihtyisä ja siisti ravintola meren tuntumassa. Kohtelias palvelu. Alkupalalajitelman koko ilahdutti fine dining-ravintoloiden kääpiöannoksiin kyllästynyttä. Eikä laadussakaan ollut moitteen sijaa, munakoisotahna ja tsatsiki olivat tasokkaita. Pääruoka-annoksetkin olivat maukkaita, samoin jälkiruoat. Kaiken kruunasi pullollinen retsinaa. Viihdyimme hyvin, menemme toiste ja suosittelemme!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 14.09.2015
Note 0

Mauton ruoka, huono palvelu. Kiitos, ei toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.09.2015
Note 0

Aivan mahtava lounas!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.08.2015
Note 0

Hyvää kreikkalaista hienoissa maisemissa. Viininlehtikääryleet alkupalana olivat niin hyviä, että olisin voinut syödä pelkästään niitä. Ei tippaakaan etikkaa!
Gyros oli enemmänkin perussetti, mutta sain juuri sitä, mitä tilasin.
Baklava jälkiruokana oli herkullinen.
Terassi merinäköalalla pelkkää plussaa ja mukavan rento tarjoilija teki illallishetkestä miellyttävän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 25.08.2015
Note 0


Standort

Neitojenranta 2, 00810 Helsinki - Route
0972735800
http://www.ravintolathalassa.fi

Options