Letzte Bewertungen: Hyvinkää

1 Bewertung

Ali ja hänen henkilökunta on todella upeaa. joskus jäänyt hieman tilausta vajaaksi rahat,mutta asian on ain saanut sovituksi. tälläinen huonojalkainen vanhus on usein saanut myös kyydin kotiin. loistava palvelu

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.08.2019
Note 0
2 Bewertungen

Mielenkiintoisia kokonaisia mustekaloja alkupalaksi, ei kyllä ihan minun makuuni mutta jännä kuitenkin. Kookoksen makuinen kaali tms oli tosi hyvä kakan kanssa mutta riisi oli liian suolaista. Hyvä porter juomiseksi. Ei nyt tällä kertaan mennyt ihan nappiin mutta antaisin toisen mahdollisuuden. Hyvä ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 15.07.2019
Note 0
2 Bewertungen

Söin illalliseksi kanaburgerin ranskalaisilla ja talon porteria kylkeen. Ruoka ja juoma oli hyvää, henkilökunta tosi ystävällistä ja terassi viihtyisä lämpimänä iltana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 15.07.2019
Note 0
1 Bewertung

Kävimme sattumalta ilman ennakko-odotuksia käymässä. Asiakaspalvelu ja tuntemus oli todella loistavaa, osaavaa, pirteää ja asiakasta tukevaa. Kokeilimme parsoja eri tavoin valmistettuna (parsaviikot), lämpimiä ja kylmiä tapaksia, bouillabaissea, kuin myös pääruokina lammasta kuin burgeria. Jokaisessa ateriassa oli mietitty oma twistinsä, joka toi omalla tavalla päälajikkeen makua esille. Lämpimistä tapaksista erityisesti mustekala jäi huikeana mieleen. Bouillabaisse oli kanssa todella runsasmakuinen, nam. Viinilista oli hyvä ja huokea. Todella onnistuneita valintoja ravintola tehnyt. Heillä ilmeisesti erilaisia teemoja vaihtelevasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.05.2019
Note 0