Unbekannt

Super Smoothie

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kivaa vaihtelua Joensuuhun! Kävimme Super Smoothiessa kun se oli vasta avattu ja vaikka paikka ei sisustuksellaan herätä suurempia odotuksia, se on kivan simppeli ja asiakaspalvelu on erinomaista. Palautetta ja kehittämisideoita kysyttiin suoraan ja henkilökunta oli reippaan oloista.
Super Choco smoothie olisi voinut olla parempi mutta Super Muksu oli maistuva. Plussaa terveellisyydestä ja erityisruokavalioiden huomioinnista!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.09.2014
Note 0

Mukava piristys päivään. Smoothie piti pitkään nälän poissa, nopsa tapa täyttää vatsa kaupunkireissulla. Iloinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 10.05.2014
Note 0

Reilu salaattiannos, joka oli tuoreen makuinen! Lounaskokonaisuudesta teki loistavan mukaan kuuluva gluteeniton leipä ja hyvälaatuinen kahvi. Tätä voin kyllä suositella lämpimästi, vaikka liikelounaspaikaksikin.. oli sen verran asiallinen palvelun tasokin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.05.2014
Note 0

Kiva, kun Joensuuhun on tullut tarjontaa myös terveellisempiin herkkuisin. Meidän perhe oli aivan innoissaan, kun lähes kaikki herkut olivat gluteenittomia ja maidottomia. Meidän perheen ykkösvalinta tästä eteenpäin, suosittelen erikoisruokavalion omaaville!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 30.04.2014
Note 1

Ihanaa, että Joensuusta saa taas smoothieita! Miljöö on mukava, henkilökunta samoin. Tuotekehittely menee smoothieiden kohdalla toivottavasti vielä eteenpäin (vihersmoothiesta ainakin puuttui ripaus suolaa; suklaasmoothie oli toisella kerralla tosi luirua, pitäisi olla paksua ja 'kermaista'), mutta näistä on hyvä jatkaa ja kehittyä eteenpäin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 12.04.2014
Note 3

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Torikatu 31, 80100 Joensuu - Route
http://www.supersmoothie.fi

Options