Unbekannt

HAS Kebab Pizzeria

Note 2.4 / 5

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

ennenkuin menin sisälle ravintolaan olin autossani puhelimessa ja huomasin kun ravintolan poikalapsi toisen lapsen kanssa heitteli asiakkaan unohtunutta lippistä liikkeen katolle. en maininnut asiasta, koska pelkäsin heidän lisäävän ylimääräistä makua pizzaani. Pizzan (istanbul) tilattuani lähdin kotiin syömään sitä. maistaessani sitä ekan kerran makua oli aivan käsittämätön. Pizza meni samantien roskiin. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN PAIKKAA!

Suosittelen ainoastaan terveysviranomaisille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 24.10.2014
Note 0

Leipäkebab ilman sylkeä kiitos. Kävin 6.7.2014 klo 19.30 Has Kebabissa Karkkilassa. Tilasin leipäkebabin mukaan hintaan 6,50 euroa. Paikan pitäjät taitavat olla turkkilaisia. Kokkeina oli kaksi naista, varmaan äiti ja tytär. Paikalla oli toinen suomalainen mies asiakkaana odottamassa annostaan. Juuri ennen kuin tytär kantoi minulle leipäkebabin pussissa kuulin keittiöstä sellaisen sylkemisäänen, juuri sellainen kuin joku vetää limaa keuhkoistaan ja sylkäisee pthyi. Veikkaan että sylkemisäänen tekijä oli se kokkina toiminut äiti. Ja sitten tytär toi minulle sen kebabin. En nähnyt keittiöön, enkä ehtinyt reagoida hirveästi, olin vain aika ällikällä lyöty joten otin sen pussin ja kävelin ulos. Katsoin sitä toista miestä joka odotti annostaan ja hänkin höristi korviaan niinkuin kysyäkseen että kuuliko hän nyt ihan oikein. Hän näytti myös kuulleen sen sylkemis äänen ja varmaan mietti että syljetäänkö hänenkin annokseensa. Tunsin olevani jonkinlaisen käänteis rasismin kohde. Kotiin päästyäni heitin annoksen roskikseen ja etsin tämän sivuston. Tästä lähtien kierrän paikan kaukaa. Ei läppä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 06.07.2014
Note 0

Hyvät kebut on

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.04.2014
Note 0

hyvää on aina ollu ja hyvä palvelu

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.04.2013
Note 0

Paikkakunnan paras kanasalaatti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.01.2013
Note 0

Huonoin ikinä syömäni pizza. Järkky rasvanmaku jäi suuhun. Edelisen kerran söin tuolla kesällä ja silloin ok, nyt huono.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 05.11.2012
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila - Route
http://ravintola-has.pizza-online.fi

Options