Closed now

Keski-Uudenmaan ammattiopistoKerava - Opera

Note 3.8 / 5

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kotiruokapuoli oli tänään 20 hengen ryhmällämme vuorossa.
Silakkapihvit olivat hyvin maustettu ja perunamuusi todella samettisen pehmeää. Broileri oli myös hyvää ja omenapaistos jälkiruokana kruunasi aterian.
Ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta sai aikaan nautinnollisen hetken ruokailla ja seurustella.
Parhaat pisteet 8,9 saivat siisteys,maku ja hinta-laatusuhde.
Kokonaisarvosana tänään 8,6

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.03.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Keravan paras ravintola, ei voi mitään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 30.09.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2014
Note 0

Ruoka-annokset olivat loisteliaita, tosin rekkamiehen maha ei näillä annoksilla varmastikaan täyttyisi.
Tarjoilija-opiskelijat pitivät hyvin huolen siitä, että asiakkaalla oli kaikki hyvin.
Edulliseen hintaan nähden sai kokea monta iloista makuelämystä! Iso kiitos!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 18.04.2014
Note 1

Opera tarjoaa koti-ja keittolounaan lisäksi kolmen ruokalajin lounasta, kaikista ruokalajeista neljä vaihtoehtoa. Aina kaikki ei ole onnistunutta, ja pääruoissa harrastetaan turhan paljon perunalisukkeita, mutta yleensä kaikki on kelvollista, usein jopa erinomaista. Ystävänpäivänä Opera oli auki illallakin, ja keittiö teki huikean suorituksen, kaikki oli todella herkullista. salinhenkilökunnallakin oli todella mukava asenne. Opetusravintolassa ihmetyttää, ettei palautetta tunnuta keräävän millään tavoin. Teknisesti palvelu useimmiten toimii, mutta mahdetaanko koulutuksessa kiinnittää riittävästi huomiota asiakkaan kohtaamiseen ja esimerkiksi puhuttelutapaan?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 20.02.2013
Note 0

Siisti ja ilmapiiriltään rauhallinen paikka. Tarjoilu pelasi tosi hyvin ja koko ajan. Tarjoilija silmäili koska voi tuoda seuraavan annoksen. Söin scampia kookosmaidossa. Maku muuten hyvä mutta ehkä hiven liikaa suolaa.
Sen kuultuaan tarjoilija oli heti valmis tuomaan joyain muuta. Jätin tarjouksen väliin sillä en olisi jaksanut.Pääruokana sveitsinleike oli mehevin mitä milloinkaan olen syönyt. Juustossa ei oltu säästelty. kermaperunat oli kyllä liian rasvaisia mutta maku ok.JälKiruokana köyhät ritarit kyllä olivat valitettavan ylimakeita,rasvaisia ja osin palaneita.
Silti kokemus oli hyvä ja kyllä nyt ainakin opettaja oli läsnä vaikka joku valitti sen puutetta. Ehkä ovat lukeneet näitä sivuja.
Koska koko ajan oli tunne,että heille on tärkeää miltä maistuu,annoin noinkin hyvän arvion. Kysehän on oppilaista ja oppimistilanteista. Varmasti kokkipuolellakin harjaantuvat suolan ja rasvan käyttöön paremmin kun pääsevät opinnoissaan pitemmälle.

Ihmettelen kyllä vielä erään arvostelijan mainitsemaa korkeaa hintaa.! Missä muualla syöt 3 ruokalajin atrian 10.50. Kerro mullekin niin menen heti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 0

Pöytäliinapuoli aivan huippua hinta/laatu-suhteeltaan. Annokset lähentelee paikotellen hienompaa illallistamista. Jos joku nyt on ottanut herneen nokkaan pienistä kassa- tai tilaussekoiluista, kannattaa ehkä muistaa että ollaan tekemisissä harjottelevien junnujen kanssa. Hyvä meininki. Tulen syömääm niin usein kun ehdin

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.11.2012
Note 0

Kävin syömässä täällä kelpo lounaan. Kunhan ensin pujotteli pihan räkäklimppien välistä ravintolaan, oli kaikki kohdallaan. Ravintola oli asiallinen ja viihtyisä lounasravintola.

Söin listalta maksaa, joka oli hyvin paistettu. Jouduin kyllä lisäämään suolaa, mutta muuten maku oli kohdallaan. Alkusalaatti oli ihan hyvä, yksinkertainen, mutta kauniisti aseteltu. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa.

Menen varmasti uudelleenkin, kun Keravan suunnalla liikun taas.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 15.09.2012
Note 0

En tiedä onko edellinen arvostelija koulun opettaja vai oliko keväällä parempia opiskelijoita, mutta minun tuntemukseni ovat toisesta ääripäästä.

Kokemus: Paikka on sisustukseltaan mukava ja tunnelmallinen, mutta kaikki muu hajoaa. Tiedän että kyse on opiskelijoista, mutta jos molemmilla kerroilla kassalla härvätään ja tilauksissa sekoillaan pahasti, ei synninpäästöä voi antaa. Missä olivat opettajat?

Ruoka: Molemmilla kerroilla tilasin "listalta", johon kuului lisukesalaatti. Salaatit olivat heikot, kuten myös paneroitu porsaanfile w/ bacon&eggs, joka oli käsittämättömän kuiva annos. Toisen kerran paahtopaisti aasialaisittain oli parempi, kunhan tilaus lopulta saatiin oikein. *huoh*

Hinta/laatu: Tämä jäi kaivelemaan. Kokemus yhdistettynä pettymykseen ruoan tasosta lisättynä muita opetusravintoloita korkeampi hinta luovat kysymyksen, millä perusteella? (pääruoat 8-10€, koko menu ~12€). Työvoima tietääkseni on ilmaista, ja vaikka raaka-aineet ovat laadukkaat, eivät ne korkeaa hintaa selitä. Lisäksi opettajien valvonnan puute pisti silmään.

Tuomio: Ottaen huomioon kaiken, en voisi ravintolaa suositella. Silti kehoitan kokeilemaan, jos kiinnostaa. Kokemuksesi voi olla täysin toisesta ääripäästä. Kaikki taitaa kuitenkin olla kiinni vuosikerrasta...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.10.2011
Note 0

Erinomainen hinta-laatusuhde, suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 07.03.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava - Route
050-4150748
http://www.keuda.fi

Options