Unbekannt

Hotell Brudhäll

Note 1.4 / 5

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

24. 7.2014 kävin kysymässä pöytävarausta 4 henkilölle illaksi mutta valitettavasti ravintolan henkilökunta ei omannut sen vertaa ammattitaoa, että olisivat kyenneet arvioimaan mikä heidän tilanteensa on illalla ja onko mahdollisuutta ruokailuun vaiko ei. Sanoivat, että ruokailu onnistuu vasta klo 20 jälkeen ja pyysivät tulemaan silloin uudestaan. Kun tulimme paikalle sovittuna kellonaikana meille ilmoitettiin, että heillä on suuri tilaus tulossa ja meidän ruokailumme onnistuisi vasta puolen tunnin päästä tai vähän sen jälkeen. Niinpä nautimme juomat ulkona ja odotimme, josko pöytä järjestyisi myöhemmin. Kävimme aina välillä kysymässä missä mennään, mutta saimme vain töykeitä vastauksia- ja nämäkin hieman ikävät seikat voidaan aina esittää kohteliaasti niin että asiakas jää hyvälle mielelle. Näin ei kuitenkaan ollut kohdallamme. Lopulta päätimme jättää ruokailun ravintolassa ja tehdä itse ruokaa veneessä. Käyntimme aikana tarjoilijat ehtivät kyllä kertoa meille sen, että keittiö sulkeutuu klo 21.30 ja että juomat saa juoda vain tietyssä paikassa terasilla, mutta eivät kertaakaan vastata kohteliaasti tiedusteluihimme pöydän saamisesta tai sitä koskevasta kellon ajasta. Yleensä ravintolahenkilökunta myös muistaa pöytää odottavat asiakkaat ja käy kääntymässä näiden luona ja puhumassa heidän kanssaan lyhyesti, luoden näin asiakkaalle sellaisen olon ettei häntä ole unohdettu, mutta mitään tämänkaltaista ei täällä tapahtunut. Henkilökunnan törkeys ja huono ammattitaito arvioida tilannetta jätti kokemuksemme pakkasen puolelle ja pahasi. Luulisi, että kun kesäsesonki on Suomessa lyhyt niin kannattaisi ottaa sisään kaikki maksavat asiakkaat, eikä suinkaan korostaa asiakkaille pelkästään sitä seikka, että keittiö menee kiinni klo 21.30, mutta muutoin unohtaa heidät kokonaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2014
Note 0

19. 7. Tilasimme ulkofilepihvit. Toinen medium toinen well done. Saimme kaksi kengänpohjaa, jotka haisivat.Tarjoilija otti " valituksemme "vastaan valmitellun ja ystävällisesti. Toivat toisen pihvin, haisi ja oli niin sitkeä, että einveitsi pystynyt. Ruoka jäi syömättä. Toivat meille jälkkäriksi juustolautaset hyvitykseksi. Oli varmaan omistaja joka kävi kertomassa ,että heidän ei enää kannata tehdä meille uusia pihvejä, koska liha on samaa, eivät kuulemma saa kesällä tarpeeksi riippunutta lihaa, tietävät sen. Miksi eivät kerro ennen tilausta, että heidän lihassa on syömäkelvotonta. Todella mukava mennä synttäripäivänään nukkumaan nälkäisenä. Sitten vielä suljettiin ravintola klo kymmenen ja jouduimme ottamaan viinilasit huoneeseen. Hohhoijaa.
Onneksi muutaman kilometrin päästä löytyy Paviljonki, missä hyvä ruoka, loistava palvelu ja upeat näköalat , suositellaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 22.07.2013
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Karlby, 22730 Kökar - Route