Unbekannt

Pedrina's TexMex Restaurant

Note 2.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (26)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tämä paikka ei ole texasmexicania nähnytkään. Nimi kannattais vaihtaa ettei johda turhaan harhaan. Jos kana burito tarjoillaan pelkällä currykanalla, what? ja vieläpä ilman riisia, papuja yms. siihen kuuluvaa, niin parempi olla vain hampurilaisravintola!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2017
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.02.2017
Note 0

Pitkä kokemus ko. ravintolasta ja valitettavasti menee alaspäin vuosi vuodelta. Tarjoilijat eivät suosittele, eivät tiedustele, eikä heitä saa edes kiinni, jos haluaisi vielä jälkiruokaa. Pieni, varsinainen pääruoka, kuten pihvi, hukutetaan isoon määrään kastiketta ja tikkuperunoita. Liian vähän henkilökuntaa ja se alkaa näkyä - toisin kuin minua jatkossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.01.2016
Note 0

Kamalaa eines/pakastemättöä ja miljöö nuhruinen. Muualta muuttaneena en ymmärrä paikallisten viehtymystä paikkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.09.2015
Note 0

Burgerin kana oli kuivaa, Quesadillan salaatti oli pelkkää vihreää salaattia ja kurkun kuoria. "Meksikolainen" olut oli yllättäen Solia (ei lukenut ruokalistassa että mitä) ja kaiken kanssa tarjoiltiin joko perus chunky salsaa tai mautonta majoneesia. Ranskalaisissa ei ollut tarpeeksi makua. Muutenkin tuli olo että nyt oli vain eineksiä kerätty päällekäin ja tarjoiltu.

Niin, ja kasvissyöjälle joka ei syö juustoa, ei juuri paikalla ruokaa ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 27.08.2015
Note 0

Lautasmalli tarvitsisi kyllä pientä päivitystä. Tilasin broileria aurajuustokastikkeella. Broileria löytyi tasan yksi pala ja kastiketta oli todella vähän. Sen sijaan koko lautanen oli täytetty ristikkoperunoilla. "Vihanneksina" toimi kokonaista kolme puolitettua kirsikkatomaattia ja herneenverso. Olen melko varma, että nälkä lähtisi vaikkei se lautanen pursuilisi perunalisäkettä. Hieman salaattia tai paistettuja kasviksia, niin annos raikastuisi jo kummasti. Eihän maussa ollut mitään vikaa, mutta toivoisin annokselta muutakin, kuin yhtä broileripalaa ja valtavaa kasaa ristikkoperunoita

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 07.08.2015
Note 0

Tässä allergikon kommentti.

Olen syönyt pedriinaksessa muistaakseni 5-6 kertaa. Yleensä hyvät kokemukset, annoksia osataan tehdä allergiat huomioiden (omalla kohdalla viljaton ja maidoton) ja muutenkin mielestäni hyvää ruokaa.

MUTTA:
Kerran tilasin hampurilaisaterian gluteenittomana ja tarjoilija sanoi että hän tarkistaa onko gluteenitonta sämpylää tällä hetkellä saatavilla.

Mitään ei kuulunut keittiöstä, joten oletin että sämpylä löytyi. Mutta ei. Pöytään tuotiin annos ILMAN itse hampurilaista (=ranskalaiset ja pihvi, vähän salaattia). Tarjoilija kysyi että haluaisinko mielummin jotain muuta, mutta kuka nyt enään tässä vaiheessa jaksaa vaihtaa tilaustaan?? Ystäväni söivät jo aterioitaan, muutenkin olimme jo odottaneet suht kauaan... Aika tyhmä moka mielestäni, olisivat voineet tulla tiedottamaan heti kun huomasivat ettei sämpylää ole.

Alennusta sain muistaakseni max 2e. (annoksen kokonaishinta oli suunnilleen 15e) tästä hampurilais-vapaasta hampurilaisateriasta.

Sämpylän puuttuminen ei niin paljoa haitannut (olisin voinut tilata jtn muutakin), mutta se että tiedotettiin vasta kun ruoka oli tehty...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.06.2015
Note 0

31. 1.2015 Kävin ensimmäistä kertaa jo. ravintolassa ja viihdyin kyllä. Menimme Pedrina'siin lauantaina kolmen aikaan ja paikka oli yllättävän täynnä, mikä tarkoitti noin tunnin odotusta. Meidän tarjoilijamme ei kertonut meille odotusajasta, mutta moni muu tarjoilija kertoi pöydilleen. Henkilökunnasta oli aistittavissa kova kiire, mikä osin ilmeni aika ilmeettömänä palveluna. Kun ruoka saapui, oli se kuitenkin odotuksen arvoista. Hampurilaisen pihvistä maistoi selvästi, että se oli itsetehty. Juomabuffet sisältyy pääruokien hintaan eli limsaa saa juoda niin paljon kuin napa vetää. Salaattipöytä oli ihan tavalinen, mutta minulle maistui. Olisin kaivannut, että tarjoilijat olisivat pitkän odotuksen välissä esimerkiksi käyneet kysymässäs olisimmeko vaikka halunneet tilata jotain juotavaa tai pahoitelleet pitkää odotusta, mutta ei. Määrä korvasi laadun tällä kertaa. Mutta suosittelen, menen varmasti uudelleen, kun Kokkolaan satun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 31.01.2015
Note 0

Valitettavasti ravintola menee jatkuvasti huonompaan suuntaan. Henkilökunta on toisinaan melko epäystävällistä, ei suosittele mitään eikä tee välikäyntejä pöydässä. Asiakkaan viihtyvyyttä ei siis ruokailun aikana varmiseta. Toisaalta ymmärrän sen, sillä usein salin puolella on henkilökuntaa aivan liian vähän. Ravintolan ollessa kerran yli puolillaan, yksi tarjoilija joutui hoitamaan niin tilausten oton, laskuttamisen, kuin ruoan viennin pöytään.

Annokset puolestaan ovat sellaista "perusmättöä". Ihan hyviä, mutta eivät tuota minkäänlaista elämystä. Ruoka on selvästi tullut valmiina purkista. Annokset ovat kyllä isoja ja täyttäviä, mutta käytännössä vain tungettu täyteen ranskalaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 07.09.2014
Note 0

Kävimme Venetsialais viikonloppuna ko ravintolassa syömässä ja hieman huvituin/närkästyin, kun kysyin mitä tarjoilija suosittelisi, vastaus oli "maku asia". Jos en olisi odotellut jo suht kauan, nälkäisenä, olisin lähtenyt muualle, kun ravintolan henkilökuntakaan ei suositellut mitään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.09.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Isokatu 2, 67100 Kokkola - Route