Unbekannt

Ylläksen Pihvikeisari

Note 3.3 / 5

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Loistavaa ruokaa ja ystävällistä,lämmintä palvelua. Mitä voisi miettiä on paikassa soiva musiikki - Elastisen Naurava Kulkuri ei välttämättä sovellu parhaiten lappilaiseen tunnelmaan..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 09.03.2015
Note 0

Plussat:
-Tilaa oli runsaasti
-Ruoka tuotiin pöytään nopeasti

Miinukset:
-Mauttomuus ja mausteettomuus kaikissa ruoissa
-Pääruoat eivät saapuneet samaan aikaan
-Töykeä ja epäasiantunteva henkilökunta

En suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 31.12.2014
Note 0

Medium miinuksena tilattu naudan sisäpivi tuli harmaana ja hieman verta vuotavana. Pielessä taisi olla sekä paistoaika että raaka-aine, pihvi ei maistunut priimalta. Pihvin lisukkeet (porkkanat, plantut, tms) olivat täysin mauttomia, mahdollisesti itse pakastettuja ja jälkilämmitettyjä. Kastikkeena oli porokastike joka näytti lähinnä maksakastikkeelta, ei maistunut ei sitten miltään. Uuniperuna oli annoksen paras osa. Kasvispääruoka melko mauton; vuohenjuustokiekko kasvispaistoksen kanssa, jossa turhaan panerointi. Samanlainen juuressekamelska myös kasvisannoksessa ja yhteensopimaton soosi. Alkupaloissa kasvissyöjälle on vain perussalaattivaihtoehto, voisi panostaa samalla tavalla kasvisvaihtoehtoihin. Laskua sai odotella turhan pitkään, tuli sellainen olo, että meille ei ollut aikaa enää kun ruokailu oli päättynyt. Summa summarum, niin paljon parannettavaa, ettei tähän mahdu :( En suosittele, pakastepizzastakin olisi jäänyt parempi mieli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 18.04.2014
Note 0

Alkuruuaksi söimme Lapin lautasen ja Blinejä, pääruuaksi siikaa ja rautua. Ruoka oli valmistettu hyvistä paikallisista raaka-aineista, se oli erittäin maistuvaa ja palvelu pelasi. Erityisbonaripisteet blinien erinomaisuudelle. Ei hintatasoltaan halvin, mutta vastaa hyvin turistipaikkojen hintatasoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 04.03.2014
Note 0

Excellent fish and game dishes, friendly service.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 22.03.2013
Note 0

Ei, ei ja EI!

Pihvikeisari ei ole maineensa veroinen. Ei millään tasolla. Medium + pihvit x2 raastettiin kuivaksi lankuksi ja pöytäseurueen muut annokset tarjoiltiin myöhässä. Luulisi palvelutason parantuvan. Ei enää tänne.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 18.02.2013
Note 0

Erinoimainen riistaravintola! Tulemme ehdottomasti uudestaan. Siika, poronvasan maksa, karhupata ja maariantuoksuheinäjäädyke saivat seurueelta ylistäviä arvioita. Riekkokeitto oli tuhdin kermainen, mutta maukas eikä kuitenkaan överi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.09.2011
Note 0

Erinomaista! Karhupata ja poronvasan maksa loistavia ruokia ja oikein hyvä palvelu. Suosittelen ehdottomasti käymään vaikka Äkäslompolosta asti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.03.2011
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Iso-Ylläksentie 1, 95980 Kolari - Route