Küche geöffnet

Fransmanni Kouvola

Note 5 / 5

Bewertungen (7)

Yövyimme Vaaakunassa. Emme jaksaneet lähteä pidemmälle illalliselle. Hyvä niin. Söin grillipihvin 150g. Pihvi oli erittäin hyvä ja ranskalaiset siinä kyljessä mainiot. Oli sen verran hyvä, että otin seuraava iltana saman annoksen! Vaimo söi kasvispasta ja kehui. Seuraavana iltana hän söi ruiskuorrutetun kuha ja se oli kuulemma erittäin herkullinen. Palvelu. Rentoa, asiallista, ystävällistä = ammattilaista! Miljöö kiva. Ihmeitä en odottanut varsinkin kun katsoi näitä arvosteluja. Oli mukavaa tulla yllätetyksi positiivisesti. Menemme uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.08.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ruoat kuulostavat listalla fiinimmiltä, mitä oikeastaan ovat. Kalaruoat ovat kuitenkin pääsääntöisesti olleet loistavia. Ruoat hieman ylihinnoiteltuja. Palvelu on kuitenkin erinomaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.05.2014
Note 0

Formaattiruokaa forssalaiseen makuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.08.2013
Note 0

Meh. .. Puolivalmisteita ja pakasteita.. Palvelu sinänsä ihan ystävällistä, mutä nyt meinasivat tuoda jälkkärin heti alkuruuan perään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 17.01.2012
Note 0

Huolimaton palvelu, tilattu ruokaviini jäi huomautuksesta huolimatta tulematta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.12.2011
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.11.2011
Note 0

Todella positiivinen yllätys! Poikkesimme ABC-ylivaltaa vastaan kapinoidaksemme Kouvolan keskustaan syömään sunnuntai-iltana. Fransmanni oli ainoa avoinna oleva paikka ja hieman skeptisinä astuimme sisään. Koko paikka, niin ympäristö, tunnelma ja etenkin palvelu oli todella ensiluokkaista tämän tason ravintolaan nähden ja etenkin meidän ennakko-odotusta parempia. Söimme perinteistä Fransmanni-ruokaa, eli maksaa, possua, Briossia ja kuhaa. Kaikki annokset olivat hyvin valmistettuja, saapuivat ajallaan ja maku oli kohdallaan.
Ainoa särö muuten täydelliseen kuvaan tuli jälkiruokana tarjoillun creme bruleen koostumuksesta, sokeri ei rapsahtanut ja se oli selkeästi muutenkin ennalta valmistettu.
Tästä huolimatta, suosittelemme todella paljon Kouvolan Fransmannia niin väsyneelle matkaajalle kuin hyvää ruokaa arvostavalle ohikulkijalle. Palvelu oli todella hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.07.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola - Route
05-8288505
http://www.ymparistoravintolat.fi

Options