Unbekannt

Fener's Kebab-Pizza

Note 1.8 / 5

Bewertungen (2)

Ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä paikassa.

Listassa mainostetaan alkuruokaan kuuluvan kolmea eri leipää mutta salaattipöydässä ei ollut yhtäkään ja valikoima suppea, esim normaalia salaattia ei laisinkaan.

Lihaversio tavuk sotesta mauton ja hintaansa nähden annos todella pieni. Lihapalat olivat sitkeitä ja riisin määrä naurettava. Ei lähtenyt nälkä, hesen kautta kotiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 13.04.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Suomen parhaat kebabit tuhannen kebab-paikan kokemuksella! Iskender lähes täydellinen, kebab ranskalaisilla juuri spot on. Leipäkebab sopivan hintainen ja todella hyvä, joskin vähän pieni. Rullakebab myös erittäin iskevä ja vähän sipulinen. Jos haluat hyvää kebabbia, hyvää palvelua hauskoilta kavereilta ja todella turkkilaisen näköisen akvaarioravintolan palveluja, tämä on etsimäsi! Sijainti myös erittäin ideaalinen kahden "suurkadun" risteyksessä. Kuuluu Tanerin kebab-mafiaan, joten maut yhtäläisiä mm. Pandoran kanssa, mutta tämä paikka on se aito ja alkuperäinen kebabin ihmemaa.

Pitsat ovatkin sen sijaan varsinkin mukaan otettuna tai kotiinkuljetettuina välillä todella surkeita ja valkosipulia on välillä laitettu pyytämättäkin ja liikaa. Tästäkin kylästä löytää parempia pizzapaikkoja, mutta parempaa kebab-paikkaa saa etsiä. Varaudu kuitenkin annosten tason vaihteluun. Alkusalaattiakin saa, muttei sekään kummosta, mutta salaattikastike on kyllä ihan maukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 15.03.2010
Note 2

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Kauppakatu 16, 08100 Lohja - Route
(019) 326216

Options