Unbekannt

Dragon Sheng

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (43)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Paljon erilaisia vaihtoehtoja ja maistuvaa ruokaa. Hinta laatu kohdillaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.08.2016
Note 0

Erittäin hyvä ja monipuolinen lounas. Vaikka tulimme vasta lounaan loppupuolella, oli ruokaa silti riittävästi ja lisääkin tuotiin jos loppui.
Jälkiruokana ollut kakku oli ihanan kuohkeaa, kevyttä ja ei liian makeaa, parempaa kuin monet leipomoiden kakut.
Ainut miinus olivat hyvin aneemiset friteeratut kanat, joita tuotiin lisää buffettiin (aiemmat olivat herkullisia ja kauniin ruskeita).
Työntekijät ovat ystävällisiä ja ainakin lounaspöydässä saa kyllä mahansa täyteen ja rahoilleen vastinetta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.02.2016
Note 0

Parasta kiinalaista ruokaa jota olen tähän mennessä syönyt. Suosittelen. Mahan saa täyteen! Ruoka ei ole liian maustettua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 10.01.2016
Note 0

Paras kiinalainen ravintola Mikkelissä. Minunkin mielestä se venäläinen kassalla on tosi tympeä. Vahtaa koko ajan jos on lasten kans. Menin syömään sinne kun poikani oli ihan Piltti ikäinen annoin hänelle ehkä pari kurkkua venäläinen tulee siihen että pitää maksaa tuo lapsi viel erikseen . Hädin tuskin edes söi mitään sieltä huhhuh. Muuten paras !!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.10.2015
Note 0

Olen käynyt melkein joka viikko ja tykkään paikasta hirveesti MUTTA tänään päätin että oli viimeinen kerta kun se tösi törkeä ylimielinen venäläinen naishenkillö kassalla oli epakunnioitavampi kuin koskaan. Hän ei sanonut minulle yhtäkään sana, vain katsoi minuun rumasti ja ei tervehdinyt takaisin, ei sanonut paljonko minun pitää maksaa, ei sanonut mitään kun antoi rahaa takaisin ja vielä heitti minulle kuittin tiskiin ja kääntyi pois. Vaikka hän välillä yritti huutaa kiitos poistuville asiakkaille, kun minä lähdin taas vain katsoi rumasti eikä sanonut mitään. Hyvä paikka ja ruoka mutta hirveä kohdelu tältä henkilöltä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.10.2015
Note 0

Luulimme menevämme "kiinalaiseen ravintolaan". Buffet oli todellinen yllätys, sillä tarjolla oli jokapizzeriasta tuttu "salaattipöytä", limamaisissa kastikkeissa ns. kiinalaiset pöperöt, jotka kuitenin muistuttivat pahasti supermarkettien wingsejä ja liha oli suomalaisen makumaailman huonolaatuista peruslihaa. Upporasvassa paistettu possu- tai kanapalloja emme saaneet, sillä niitä ei tarjoiltu. Juuri kun olimme lähdössä, tarjolle ilmestyi kevätkääryleitä, jotka olivat kevätkääryleiden irvikuva! Paksu rasvainen taikina maistui pahalta ja lautaselleni levisi kirjaimellisesti harmaa mössö, joka oli kai kaalia ja lihaan verrattavia ainesosia. Kiinalaisittain tarjolla oli myös makkaraperunoita ja suomalaista kotikaljaa sekä vaaleaa (kaupan) leipää (??!) Jos menen kiinalaiseen haluan makuja ja eksotiikkaa. Laatu on huonontunut kahden vuoden takaisesta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.09.2015
Note 0

Yleensä loistava buffetlounas. Kymmeniä kertoja ollaan käyty syömässä, niin arkena kuin viikonloppuisin. Välillä buffet on ollut viikonloppuna jopa suppeampi kuin viikolla, vaikka hinta on viikonloppuisin korkeampi. Etenkin arkisin lounaspöytä on täysin hintansa väärti ja erittäin monipuolinen. Ainut miinus tässä paikassa on venäläinen (tai ainakin murtaa venäläisittäin) usein todella surkea asiakaspalvelija. Muutaman kerran tosin tälläkin tädillä on ollut hieman parempia päiviä ja tälläisessä "buffetmättöpaikassahan" ruoka on pääasia! Surkea asiakaspalvelu ei ole houkuttanut kokeilemaan A la cartea. Ruokien puolesta suosittelen paikkaa!!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.08.2015
Note 0

Kassalla olevan venäläisen? naishenkilön asiakaspalvelu todella ala-arvoista ja ylimielistä!! Ellei ruoka olisi ravintolassa niin hyvää, kääntyisimme kannoillamme. Toivottavasti ravintolan omistaja huomioi nämä asiakaspalautteet ja ryhtyy toimiin. Näinä aikoina ei ole varaa menettää yhtään asiakasta. Jos tämä nainen on seuraavan kerran tullessamme paikalla, käännymme pois.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.07.2015
Note 0

Kävimme äitienpäiväluonaalla kyseisessä ravintolassa. Buffetlounas oli sama kuin joka sunnuntainen buffetlounas on ollut, ruokaa on montaa laatua ja se on kaikinpuolin hyvää. Ihmetytti vain hieman lounaan hintaan lisätty "äitienpäivälisä", samasta sunnuntai bufeesta pyydettiin tällä kertaa 20 euroa, ilman sen kummempia lisäyksiä tai muutoksia. Aika moni kääntyi ovelta takaisin, taisi hinnan nosto tuoda vain persnettoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.05.2015
Note 0

Lounaalla paljon valikoimaa, mistä aina löytyy jotain mieleistä. Henkilökunta vähän ilotonta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.01.2015
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Vuorikatu 11, 50100 Mikkeli - Route
015228886
http://www.dragonsheng.com/

Options