Le Soleil
Kundenerfahrung
Bewertungen (14)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Olipa hämmentävä kokemus.
Nautimme kuuteen pekkaan (4 aikuista, 2 lasta) lounaan a la carte -listalta. Tarjolla oli vain yksi kalaruoka, joten sitä tilattiin kolmelle lautaselle.
Annoskala oli suomalaiselta nimeltään sateenkaarirautu. Tuon kalan nykyinen nimi on kirjolohi, ja vanhasta fiinimmästä nimestä luovuttiin jo 50 vuotta sitten. Ruotsiksi kalan kerrottiin olevan nimeltään röding ja englanniksi arctic char. Eli suomeksi nieriä eli rautu. Kysyinkin sitten tarjoilijoilta, mikä kala mahtaa olla kyseessä, ja useampi vakuutteli sen olevan rautua. Kun annokset sitten saapuivat, kalat näyttivät minusta kirjolohilta, mutta en ruvennut enää ihmettelemään, kun samalla vietettiin lapsenlapsemme synttäriä.
Laitoin kuitenkin jälkeenpäin ravintolalle kyselyn kalasta ja pyysin vastausta. Sitä ei kuitenkaan tullut.
Lapsia kohdeltiin kaikin tavoin upeasti, ja tarjoilijat olivat hyvällä päällä. Siitä plussaa.
On kuitenkin tosi köyhää, ettei rantaravintolasta saa parhaaseen tuoreen kalan sesonkiaikaan kassikirjolohta kummempaa.
Positiivnen yllätys kokonaisuudessa.
Ruoka oli laadultaan loistavaa. Maku ja annoksien eri osalueet sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa ja antoi erittäin hyvän maku-elämyksen.
Tarjoilijat osasivat myös suositella sopivat viinit kolmen ruokalajin kylkeen.
Loistava huipennus hyvälle kylpylä viikonlopulle.
Ylihintainen paikka ruuan laatuun nähden. En menis toista kertaa.
kysyimme saako lippuja muumimaahan teiltä. portieeri vastasi kyllä 25e per kärsä tai napero! no paikassa paikan tavalla,mutta kaikki vanhemmat eivät välttämättä tuollaista kielenkäytöstä valitä,kun ajatellaan hotellin muuten kivaa yleisilmettä
Naantalin ravintoloista Le Soleil veti pisimmän korren. Lomalaisten vatsoissa ei nälkä kurninut, joten ruokalajeja nautittiin vain kaksi. Alkudrinkkeinä Pisang Ambon pohjainen litku oli turhan makea allekirjoittainen makuun, mutta vakuutti seuralaisen. Pääruokana nautittu lohi oli positiivinen yllätys. Sitruunaruoho-misoliemi toi yllättävän positiivisen makuyllätyksen hyvin valmistetun lohen muassa. Lautanen tuli syötyä tyhjäksi. Valksuklaaganache portviinin kera kruunasi aterian, jota koko ajan säesti ystävällinen ja kohtelias palvelu - erittäin harvinainen Suomessa. Kansallistunne herähti syömmessä maiseman avautuessa mäntyjen takaa laskevan auringon valaisemalle järvelle.
+Rauhallinen ja viihtyisä tunnelma.
+Ystävällinen ja rento tarjoilija, ei turhaa jäykistelyä
+ itsetehty gluteeniton leipä alkuun
Paikan miljöön perusteella odotukset ruoan suhteen olivat korkealla. Ruoka oli kuitenkin osittain pieni pettymys. Nieriä annos oli täydellinen. Alkupala siikasashimi sitä vastoin oli kooltaan naurettavan pieni, noin 1 mm paksuinen pala siikaa ilman muita lisukkeita (pelkät kastikkeet) ei vakuuttanut. Tonnikalapastrami ei vakuuttanut makunsa puolesta. Savustetun härän sisäfilepihvi oli kypsä, vaikkakin se tilattiin mediumina. Maku oli kohdallaan mutta lisukkeita olisi saanut olla reilummin. Esim. linssejä enemmän kuin puolitoista ruokalusikallista. Jälkiruoista suklaasorbetti mintturisoton kanssa oli pohjanoteeraus. Ulkonäkö ei houkutellut syömään ja sorbetti jäi taka-alalle, koska tuntui siltä että annos oli pääasiassa tukevaa riisipuuroa. Lisäksi jäi hieman häiritsemään että keliaakikolle tuotiin laskun yhteydessä Geisha- suklaakonvehti, joka sisältää vehnää.
Ystävällinen ja osaava henkilökunta, viihtyisä kiireetön ympäristö, siisti. Siika ja nieriä juuri oikean kypsiä ja erinomaisen maukkaita, hiukan jäimme kaipaamaan vihreitä lisukkeita niitä oli poikkeuksellisen niukasti, vihanneksia olisimme kaivanneet lisää.
Aivan ihanaa thai-ruokaa! Annokset olivat paitsi kauniita, myös autenttisen makuisia. Raaka-aineet selvästi korkeatasoisia. Tulemme käymään varmasti uudelleen!
bufee loistavasöimme torstaina 1. 9 illalisbufeen 4 henkeä.ruoka todella hyvää mutta hinta ehkä pikkasen yläkanttiin
Aivan mahtavan suuri valikoima kaikkea mahdollista ja erilaiset ruokavaliot oli otettu hyvin huomioon.