Küche geöffnet

Ravintola Biffi

Note 3.8 / 5

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pizzat ihan huippuja. Ohut pohja ja tulee yli lautasen äyräiden. Palvelukin ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 06.08.2015
Note 0

Pizzat ihan ok, mutta henkilökunnan suhtautuminen asiakkaisiin uskomattoman välinpitämätöntäja suorastaan töykeää. Olimme ainoat asiakkaat sisätiloissa ja olimme henkilökunnalle kuin ilmaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 20.06.2015
Note 0

Lounaslista ei houkuttanut, päädyimme juustohampurilaiseen ja lohisalaattiannokseen. Lohi maukasta, hieman ylikypsää. Salaatti oli todella hyvää samoin kastike. Villirucola antoi hyvän säväyksen muuten perussettiin. Juustohamp. oli maukas ja sopivan kokoinen pikkunälkään. Ilmeisesti maksoimme myös syömättömät ranskalaisetkin...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 09.07.2014
Note 0

Lounasravintoloista parhaasta päästä. Salaattipöydässä paljon erilaisia raasteita ja vähän eksoottisempia makuja.Lämpimiä vaihtoehtoja aina kaksi.Todella tasokasta ja tuoretta ,vaikka kävijöitä vähänlaisesti ainakin näin keväällä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 24.04.2014
Note 0

aivan mahtava palvelu,ruoka todella hyvää. näistä voi maksaakkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.09.2013
Note 0

Pihvi juuri sitä kypsyyttä kuin pyysimme (kaksi annosta tilattiin) ja maistui todella hyvälle. Ranskalaiset myös hyviä. Toiseen annokseen ranskalaisten tilalle pyysin hieman enemmän kasviksia. Tuosta tuli 2€ lisämaksu ja ranskalaisten tilalle tuli todella kuiva salaatti (eikä lisäkasviksia kuten toivoin). Olisi pitänyt ne ranskalaiset valita vaikka peruna ei ruokavaliooni kuulu. :(
Kävin erikseen pyytämässä salaatinkastiketta, mutta tässäpä ravintolassa ei moista ole. Sain hieman oliiviöljyä että sain salaattini syötyä.
Lämpimät kasvikset olivat hapanimeläkastikkeessa, josta ei listalla mainintaa (en myöskään saisi sokeria syödä, joten melko tärkeää olisi tuostakin tieto, samoin kuin jos jossain on kastike jossa gluteenia yms).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.09.2013
Note 0

Tilasin 25 euron lankkupihvin, joka tuli pöytään nopeasti. Annos oli kuitenkin ehtinyt jäähtyä täysin. Pihvin kypsyydeksi olin pyytänyt mediumin, mutta kypsyys oli korkeintaan mediumin miinus. Tarjoilija pahoitteli annoksen kylmyyttä ja lupasi tuoda uuden. Pian sainkin uuden annoksen joka oli vähän lämpimämpi. Pihvin päällä ollut maustevoi MELKEIN pystyi sulamaan. Pihvi oli taakseen aivan raaka poislukien 2 millin paistopintaa. Koska palauttaminen oli turhaa jätimme annoksen siihen ja lähdimme pois. Sain siis 25 euron ranskalaiset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 14.07.2013
Note 0

Olimme ravintolassa 1,45h ja söimme siitä ajasta 30min ja muuten odottelimme ruokaa. Paikkalla oli kyllä väkeä, mutta ruoka jota tilasimme ei ollut suuritöistä. Vuohenjuustohampurilainen oli ok, mutta annokseen ei kuulunut mitään muuta kuin hampurilainen keskellä pientä lautasta. Saaristolaiskalalautanen ja uudet perunat oli parempi, mutta siitä onkin vaikeaa saada hunoa, jos vain osaa keittää perunat. Muuten raaka-aineet oli vain aseteltava lautaselle. Aurinkoisella terassilla meren ääressä istuskellessa ja kiireettöminä odottelimme, muuten olisimme kyllä lähteneet pois :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 27.06.2010
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Kesätori 2, 21660 Nauvo - Route
050 3008841
http://www.biffi.fi

Options