Unbekannt

Perhehotelli Hospitz

Note 3 / 5

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Venetarjoilu tökkii. Ruokaa pitäisi saada ottaa molemmilat puolilta. Eka pöytä jo santsasi kun viimeinen vielä nälissään katseli tyhjenevää pöytää. Viimeisten ruokaillessa ekapöytä jo toivoi kahvia. Eikä aterioiden esittely niin mahtipontista puhetta kaipaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.09.2015
Note 0

Herkkuja veneestä. Hospitzin herkkuja pursuava savolaisvene on legenda. Veneestä löydät monia ruokalajeja, joita et muualta saa. Syynä tähän on se, että talon isäntä on kehitellyt itse useita tarjolla olevista ruokalajeista.

Ruokailusta muodostuu helposti kokonaisvaltainen kokemus isännän hauskan ja oivan ruokalajien esittelyn, naminamiruokien ja viihtyisän ympäristön vuoksi.

Oikeastaan ainoa huono puoli Hospitzissa on se, että herkuttelemaan pääset vain heinäkuun oopperailtoina. Muina aikoina Hospitz toimii tilausravintolana. Päivitys kesä 2014: oopperakautena terassilla läpi päivän muutamia ruoka-annoksia saatavilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.07.2014
Note 1

Leppoisa tunnelma ystävällinen palvelu. Runsas alkuruokapöytä jokaiselle jotakin, ei mitään mikä nyt veisi kielen mukanaan, muikku on muikku ja lohi on lohi.llihaa lämpimänä, perussettiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 11.05.2014
Note 0

Yli 90 euron laskuttava matkustajakoti tarjoaa aamupalan kivasti veneestä. Aamupalaksi espanjalaisia tomaatteja ja kurkkua, "costarica" kahvia, tiivisteestä puristettua appelsiinimehua, ja edam juustoa. Isojen hotelliketjujen heikkolaatuisempi pikkuveli. Aamupala voisi olla yksi myyntivaltti.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 90€ Hinzugefügt: 16.02.2009
Note -1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Linnankatu 20, 57130 Savonlinna - Route
(015) 515 661
http://www.hospitz.com/

Options