Öffnet um 08:00

Hotelli-Ravintola Alma

Note 3.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kaikki oli kunnossa, mutta ihan loppuun saakka ei mennyt nappiin. Seuraavana aamuna pysäköintiin liittyvä kulustelu tiputti fiiliksen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 04.03.2016
Note -1

Paikka hieno, keskiverto ruokaa, homman pilasi jälkiruokatee joka oli halvinta mahdollista pussiteetä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.11.2015
Note 0

Seinäjokiset ja kauempaakin tulevat, käykäähän ihmeessä täällä! Alunperin ulkopaikkakuntalaisena yllätyin todella positiivisesti: missään en ole syönyt niin hyvin kuin täällä, tällä hinta-laatusuhteella etenkään.

Ruoat lounaan osalta 10+ kaikki tyynni, palvelu mainio, sali hieno kaikkine detaljeineen, musiikkina Erik Satieta. Mutta ei tarvinnut fiinistellä, nauttia vain! Kantapaikan arvoinen suoritus.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 24€ Hinzugefügt: 24.02.2014
Note 0

Lounas melkein nappisuoritus mutta riisi se pilahviriisi voiko häjympää enää olla kuivaa ylikeitettyä ei todellakaan hyvää. Mutta Positiivista broileri mehukasta ja calvadoskastike toimi. Suvereensti seinäjoen Paras salaattipöytä. Kannattaa mennä syömään vaikka tuo riisi olikin pettymys.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 18€ Hinzugefügt: 06.12.2013 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Hienot tilat ja tunnelma. Yläkerran parvikabinetti oli juuri sopiva ruokailutila muutaman hengen seurueelle. Voisin kuvitella, että iso sali voisi olla tyhjänä turhan kolkko ympäristö tai puolestaan tupaten täynnä liian meluisa paikka. Häiden ja muiden juhlien vieraille sali on toki upea juhlatila.

Ruoka oli maukasta, ulkofileepihvi mureaa ja hyvää. Harmi vain, että pihvi ja perunat loppuivat kesken: muutama suupala ja lautanen oli tyhjä. Pihvin painoa ei mainita ruokalistassa, mutta odotimme hieman täyttävämpää annosta silti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 27.10.2013
Note 0

Aina varma valinta. Useita kertoja käyneenä uskallan suositella kaikille hyvää palvelua ja ruokaa arvostaville. Ja on jo paikkakin itsessään vieraille esittelemisen arvoinen. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 11.04.2013
Note 0

Todella ystävällinen henkilökunta ja maukasta ruokaa. Söimme Ala Carte -listalta ja jälkiruoan liekitetyt ohukaiset sulivat suussa. Parmesankuorrutettua kesäkurpitsa tosin oli ainoana kasvisruokana hieman tylsä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.04.2013
Note 0

Alma, salaattipöydän tarjonta on tosi monipuolinen eipä juuri pääruokaa kaipaa, jos jokaista laatua maistaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.04.2012
Note 1

Lopultakin pääsin kokeilemaan kehuttua Almaa. Vaikka oli viikonloppu, ravintola oli lähes tyhjä. Ehkä tästäkin syystä saamamme palvelu oli ensiluokkaista ja nopeaa. Paikka on oikein hieno ja tunnelma melko mukava, taas niitä paikkoja jonne kehtaa viedä kenet tahansa.
Söimme Mallaskosken menun. Alkuruokana toiminut juureskeitto oli hyvän makuista, krutonkeina toimineet Maalahden limput olivat todella sopivia. Väliruokana ollut siikamousse oli kiva pikku makupala. Pääruokana tarjottu haudutettu karitsa oli erittäin mureaa, herkullisen makuista ja sitä oli riittävästi. Vain jälkiruoasta täytyy antaa pieni moite; olut-suklaakakku ei tainnut olla ihan tuoretta, ja lautasella ollut valtava kova kakunkimpale meinasi jäädä minultakin syömättä. Harmi että muuten erinomaisesta päivällisestä jäi vähän huono jälkimaku.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 05.03.2012
Note 1

Alma. Vanhan listan highlandin lihapullat aivan huippu veto vaikka puhutaankin lihapullista nämä yksi parhaista! Ruoka ja juoma sopusoinnussa kiitos ammattitaitoistren tarjoilioiden! Myös yksityistilaisuudessa kerran olleena huippuruoka ja palvelu ei voi moittia oikeastaan mistää. Miljöö mukava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.02.2012 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki - Route
(06) 4215200
http://www.hotelalma.fi

Options