Küche geöffnet

Istanbul Kebabcenter

Note 3.1 / 5

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 18.01.2017
Note 0

Kebab ehdottomasti Seinäjoen parasta. Ja salaatti on hyvää.Myös kastikkeet on hyviä.Muissa paikoissa kastike ollut laihaa ja mautonta. Salaatti on hyvää ja ehdoton suosikki salaattipöydästä on makaroni.Piikki on yrittänyt matkia tässä..tosin onnistumatta.Lista on monipuolinen ja valintoja on paljon.Pizzat on rapeita pohjasta ja täytettä sopivasti.Kebabannoksissa ranskiksiin voisi hitusen laittaa enemmän suolaa.Koot hyvät.Vegaaneille löytyy myös annoksia ja lapsille piemempi kebabannos.Jääkaapissa limut kylmiä.Ja tämä on paljon parempi kuin hanalimut joissa hapot häviää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.11.2015
Note 0

Moi. Kävin aamulla syömässä pizzan tai siis 1/4 kun totesin että ei ole oikein paistunut kunnolla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.10.2015
Note -3

Ns. Känkkyläksi yllättävän hyvät pizzat. Niissä on ohut, rapea pohja, juustoa on sopivasti ja koko riittävä. Lisäksi pizzat tulee nopeasti jos ei ole jonoa, puoli tuntia ennen junan lähtöä ehtii mainiosti pizzalle

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.04.2015
Note 0

Riisikebab on suosikkiruokani, tilaan yleensä aina sitä joka paikassa. Täällä se on ollut aina oikein hyvää ja palvelu ystävällisen kohteliasta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 26.09.2014
Note 0

Kovin laajalti en ole valikoimaa maistellut, mutta omasta kokemuksestani rullakebab on ehkä kaupungin parasta tässä ravintolassa. Aikoinaan söin pääasiassa Marmara (Kebab ranskalaisilla) annosta, mutta kun muutamanvuoden tauon jälkeen palasin nauttimaan tätä herkkua, niin maku oli jotennkin kadonnut. Ei siitä sen enempää. Mielestäni hyvänmakuiset pizzat kohtuullisilla täytteillä ja marmara sekä rullakebab annoksia suosittelen. Taisin kerran tuota iskenderiä kyllä koittaa ja olen harmiksi samaa mieltä kuin pihvuisa, että hieman kuivaa oli ja kastikkeella yritetty "pehmentää". Kaikin puolin kuitenkin hyvä ravintola, jossa silloin tällöin ruokailen. Suosittelen siis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 21.04.2014
Note 0

Voi voi sentään.

Kovat olivat ennakkohehkutukset, mutta totuus oli jotain muuta. Vankka tasomittari eli Iskender kebab on melko kehno esitys; leipä on kuivaa, jopa koppuraista, liha ja kastikkeet keskitasoa.

Tila on kohtalaisen mukavan oloinen, palvelu vanhemman herran osalta ystävällistä ja kohteliasta. Sääli että pääasia eli ruoka on mitäänsanomatonta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 06.01.2013
Note 0

Iskender kebabin leivän palat ohuita, kuivia ja kovia. Lihassa oli vähän liikaa puruvastusta. Kastikkeet oli annoksen paras osa ja ihan kiitettävän makuiset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 16.06.2011
Note 0

Hyvä paikka!

Annokset ovat todella isoja ja annoksessa on kunnolla syötävää. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 06.04.2011
Note 0

Positiivinen yllätys. Istanbulissa on mukavat ruokailutilat, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Ei mikään räkälä, mutta silti asiallnen hinnoittelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.03.2011
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Valtionkatu 2, 60100 Seinäjoki - Route