Küche geöffnet

Samburger

Note 4 / 5

Bewertungen (19)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Sämpylät on isoja, mutta pihvit pieniä ja kastiketta niukalti. Juusto on erittäin hyvää hampurilaisissa. Ainoa miinus tulee ajoittain saaduista puolikylmistä hampurilaisista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 18.01.2017
Note 0

Tilasin samburgerin (sämpylät, naudan täyslihapihvi, juusto, salaatti, mausteet). Hampurilainen (sämpylät) oli isohko ja salaattia rutkasti, pihvi oli aivan naurettavan ohut ja pieni läpyskä sämpylöiden välissä! Otin purilaisen syötäväksi heti, mutta silti se oli kylmä. Mausteista ei edes kysytty, onneksi tajusin itse huikata etten välitä kurkkusalaatista. Ainut plussa tulee siitä että juusto oli koskenlaskijaa eikä esim. Edamia. Hätää kärsimässä täytyy melkein olla jos toisen kerran kyseiselle grillille tarvii mennä syömään..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 18.03.2016
Note 0

Hyvää safkaa ja palvelu pelaa. Täällä aina käväistään, kun ajetaan Seinäjoen läpi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.05.2015
Note 0

Olin ekaa kertaa Samburgerilla ja oli kyllä hyvä kokemus. Myyjätyttö oli ilmeisesti juuri aloittanut työssään (joutui kysellä toiselta myyjältä miten kassakoneeseen syötetään joku juttu), mutta asiakaspalvelu pelasi siitä huolimatta loistavasti! Tilasin SamBacon-hampurilaisen, joka oli maukas ja riittävän iso. Jäi hyvä fiilis tästä, tulen toistekin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.03.2015
Note 0

Ostin pekonipurilaisen ja isot ranskalaiset. Ranskalaisia oli ehkä 2dl ja ne oli uitettu sinapissa ja ketsupissa ( ei edes kysytty mitä niihin haluan ja en siinä jäätyessäni tajunnut itse sanoa että en halua mitään niihin) Hampurilaisen sämpylä oli kivikova (piti pehmentää mikrossa että sai syötyä) pihvi palanyt ja pekoni niin sitkeää että oli varmaan paistettu edellisenä päivänä Ei tarvi toiste mennä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.11.2014
Note 0

Perussettiä. Ei pahaa, mutta huimasti yliarvostettua.

Halliskalla on maukkaampaa, sekä häivähdys omaa makua, joka ei samene keskinkertaisuuteen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 21.08.2014
Note 0

Ruoka on ihan hyvää. perus grilliruokaa. Moitittavaa kuitenkin löytyy erittäin huonosta asiakaspalvelusta. Myyjä teki virheen, eikä pyytänyt anteeksi asiaa ja käyttäytyi töykeästi. Voin sanoa, etten enää koskaan mene hakemaan ruokaa kyseisestä paikasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.03.2014
Note 0

Suomen paras juustohampurilainen

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.03.2014
Note 0

Hampurilaiset ovat olleet oikein mainioita. Juusto/munapurilaiset oikein maistuvia. Jokamiehen annos mukavan reilu ja maistuva. Pizzaa en valitettavasti voi suositella, sillä kauttaaltaan peittävät reunat ovat niin kovia, että hampaat eivät enään kykyene syömään mukavasti. Pizza pohja olematon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.10.2013
Note 0

Valitettavasti joudun ikäväkseni toteamaan saaneeni täältä huonoimman hampurilaisen ikinä. Ylihintainenkin vielä. Positiivista oli ystävällinen palvelu ja siitä haluan antaa täyden kympin! :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.06.2013
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Ruukintie 39, 60101 Seinäjoki - Route
http://www.samburger.fi/

Options