Öffnet um 10:30

Heval

Note 1.4 / 5

Bewertungen (38)

Aikamoinen ryöstö, Huono palvelu ja kebab mautonta. JOS ON JOTAIN ERITYISRUOKAVALIOITA ÄLKÄÄ TODELLAKAAN MENKÖ TÄNNE!!!!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 29.08.2019
Note 0

The worst restaurant I have ever visited. The service was very offensive and they got my order wrong 2 times and when i asked for a refund they refused and they didn't even make me a new order for the same price.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 19€ Hinzugefügt: 29.08.2019
Note 0

Heval on itselleni yksi ruokapaikoista, jossa pitää käydä lähistöllä ollessa- ja välillä matkalle lähdetään Hevalin tähden. Nyt kun Heval on tullut myös Ratinaan on siellä helpompi käydä, kun Hervanta on hieman kauempana. Omasta mielestäni paras pizza-kebab-paikka Tampereella, kastikkeet ovat maukkaita ja annokset runsaita, mutta ehkä liiankin runsaita itselleni. Hinta on kebab-pizzeria ravintolaksi hieman korkea, mutta mielestäni annosten koko ja maukkuus vastaa sitä. Asiakaspalvelunlaatu riippuu mielestäni vähän siitä kuka on palvelemassa, välillä se on todella hyvää ja välillä taas ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 31.07.2019
Note 0

Elämä halpa, Heval kallis. Hinta/laatu-suhde on surkea.. kebab ristikkoperunoilla lounasaikaan 12.90e ja tämä on olevinaan tarjous?!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 18.01.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Paras rulla! Harvoin enää suussa mutta usein mielessä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.03.2017
Note 0

Yliarvostettu ja hintava paikka

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.01.2017
Note 0

Parhaat syömäni kebabit ja pizzatkin ovat oikein hyvät. Olen käynyt usein ja tulen käymään jatkossakin. Ruoka on aina ollut erittäin hyvää, eikä sen laatu tai koot ole ainakaan itsellä vaihdellut lainkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note -1

Kebab on hyvää ja annokset isoja. Palvelu on useimmiten hyvää, yksi työntekijä on kyllä usein vähän väsyneen ja kyllästyneen oloinen.
Pizzat on maukkaita, lista on naurettavan pitkä eikä siltä pysty oikeasti etsimään mitään, toisaalta ei ole tarvettakaan kun voi vain valita haluamansa täytteet (kaikki pizzat on samanhintaisia) Juusto on valitettavasti kyllä aika laadutonta.
Kävisin usein, mutta hinnat alkavat karkaamaan aika korkealle, on yksi kalleimmista, ellei jopa kallein pizzeria missä olen käynyt. Nyt ovat nettisivujen mukaan jälleen nostamassa hintoja

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 25.11.2015
Note 0

Ostamani (kinkku-ananas-herkkusieni) pitsa oli täynnä juustoa ja pahanmakuista kinkkua, tuli paha olo syötyäni pari palaa. Muuten mautonta höttöä, en tilaa täältä toiste. Miehen kebab ranskalaisilla oli kuulemma ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.10.2015
Note -1

Palvelu on hyvää ja ystävällistä, annosten koko on riittävä. Kebab kastikkeineen maistuu samalta kuin kaikissa muissakin vastaavissa paikoissa, mutta muiden annosten joukosta voi löytää jotain vähän persoonallisempaakin. Valtavan mittainen pizzalista on hivenen naurettava, eikö olisi vaan helpompi sanoa että valitse noista täytteistä haluamasi yhdistelmä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.08.2015
Note 0

Community

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Arkkitehdinkatu 9-11, 33720 Tampere - Route
(03) 317 4600
http://www.heval.fi

Options