Unbekannt

Kiinanmuuri ravintola

Note 4.7 / 5

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ravintola löytyi ikään kuin sattumalta etsiessäni jotain hyvää ravintolaa Kupittaan läheltä. Paikka näytti siistiltä ja viihtyisältä joten päätin mennä syömään.
Ravintola oli käytännössä tyhjillään kun tulin sisään (lauantai-iltapäivänä). Paikalla oli omistaja ja joku lapsi loikoili penkillä, ilmeisesti omistajan poika. Pöydässä oli ruokalista joten katsoin sitä, otin mukaani tiskille ja tein tilauksen.
Tilasin härkää kung po -tyyliin, joka oli listalla merkitty keskituliseksi. Olisi myös ollut mala-tyyliin joka olisi ollut tosi tulista mutta päätin jättää sen väliin. Melkein heti sain ilmaisen alkupalan, kaksi kevätkäärylettä salaattipedillä. Kevätkääryleet olivat maittavia mutta salaatti vähän tavanomaisen makuista.
Pääruoka tuli yllättävän nopeasti, kesken alkupalojen. Ehkä se johtui siitä että olin ainoa asiakas siihen aikaan. Kiinalaiseen tyyliin se tuli ikään kuin rakennussarjana, riisi ja itse ruoka-aines erikseen. Ne oli helppo kasata lautaselle.
Ruoka maistui siltä miltä kiinalaisen ruoan kuuluukin. Sopivan mehukasta ja mausteista lihaa, kunnolla keitettyä riisiä. Kaikin puolin mukava kokemus.
Suosittelen tätä ravintolaa kiinalaisen ruoan ystäville Turussa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 03.03.2018
Note 0

Kaupungin paras kana kung po -ateria! !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 09.04.2016
Note -1

Todella hyvää

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.04.2016
Note -3

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Vähä-Hämeenkatu 1, 20500 Turku - Route
022502888

Options