Aihkhion
10 BewertungenAbzeichen
Blog link
Bewertungen (10)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Hampurilaiset tarkoittavat täällä tehtyjä hampurilaisia.
Itselleni ainakin joko täällä tehtyjä tai kotitekoisia. Mitä muualla tehdään, ei ole erikoisen kiinnostavaa. Yksi ainoa oikein valittu hampurilainen riittää koko päiväksi. Tai miksipä ei ateriakin, jos aivan hirveä nälkä sattuu olemaan. On täällä lounastakin. Se on myös erinomaista, mutta hyvää lounasruokaa saa mistä tahansa.
Tämäntasoisia hampurilaisia ei kuitenkaan saa missä tahansa. Omassa keittiössä valmistetut raaka-aineet ja kirjaimellisesti käsityön tunnistaa vaikka silmät ummessa. Hampurilaisateria, joku niistä vuorollaan, näkyy viime aikoina ilmestyneen myös lounaslistaan. Harvinainen, mutta ei ainakaan tyhmä idea.
Ei täälläkään hyvää ja halpaa tarjota samalla lautasella. Kallis paikka tämä on, mutta silti hyväksyttävissä siihen nähden, mitä rahallaan saa. Tilat riittävät juuri ja juuri, joskin lounasaikana mennään hetkittäin rajoilla.
Tämä arvio pitää sisällään ainoastaan lounaan ja hampurilaisosaston. Lounas on ihan tavallinen mutta hyvä kotiruokatyyppinen ja muusi on jopa erityisen hyvää. Hampurilaiset ovat aivan erinomaisia ja kaukana minkään ketjujen tusinahampurilaisista. Sitten on se mutta. Se, että henkilökunta voisi näyttää huomattavasti iloisempaa ilmettä ja jättää henkilökohtaisten asioidensa ruotimisen vähemmälle. Aivan erityisesti tupakalla ollessaan. Sellainen on asiakkaan korvin kuultuna hyvin hämmentävää. Jos tämä asia korjataan, niin puoltoääniä ropisee koko joukko lisää.
Vähällä työllä lisäarvoa. Aivan tavallisessa Mäkkärissä on kaikki tavallista: ruoka, tilat, asiakaspalvelu, taustamusakki ja kaikki muukin. Eihän kukaan muuta kuvittelekaan. Paitsi että täällä tulee usein hyvälle tuulelle. Monella tiskin takana työskentelevällä on oikeanlainen pilke silmäkulmassa ja asenne. Kun sellaisen hampurilaispaikan kohtaa, se jää mieleen, sillä sellaisia on harvassa.
Iloisia ilmeitä tarjolla.
Vaikka kuinka olisi kiire, niin hymy ei katoa koskaan. Tänne on hauska tulla syömään. Niin, syömään. Tämä paikka voi haastaa viivalle minkä tahansa paikkakuntansa lounasravintolan. Mikään gourmet-paikkahan tämä ei ole ja miksi pitäisikään.
Mutta salaatit ovat tuoreita, samoin leivät, ruoka on asiallisen hyvää, jälkiruokaakin on eikä hintakaan ole este.
Tylsä ja ahdas paikka, mutta tuotteet ovat hyviä.
Asiakaspalvelua on minimaalisesti, mutta juuri ja juuri sen verran kuin kahvin ja bagelin myyminen vaatii. Tuotetuntemusta kyllä löytyy eikä asiakkaan tarvitse odottaa vastausta kysymykseensä täyttä sekuntiakaan.
Kulinaristi voi huoletta kulkea ohi menettämättä mitään, ellei satu olemaan pikaisen kahvin puutteessa.
Ehdollinen ehkä.
Kesäkauden terassilista on pieni mutta sitä tasokkaampi grilliruokalista. Hirviburger samoin kuin grillikylki ovat erinomaisia niiin kuin jälkiruuatkin.
Viihtyminen on taattu, mutta edellytyksenä on, että saa paikan terassilta. Jos ei saa, niin alakerran kellari on masentava. Vetoinen kellarigrilli, jossa kököttää epämukavilla penkeillä ohikulkijoiden töllisteltävänä valon paistaessa silmiin. Neliökilometrin kokoinen puutarha suorastaan rehvastelee mahdollisuuksilla kehittää terassia.
Kun pannukakku on jopa parempaa kuin kotitekoinen, niin on turha keksiä mitään kitisemisen aiheita.
Kokemusta on vain makeasta, mutta sen verran positiivista, että pakosta auton nokka kääntyy silloin tällöin tiettyyn suuntaan. Annos on vähintäänkin tarpeeksi suuri.
Ainoa valittamisen arvoinen asia on, että tuttu asiakas tuntuu saavan paljon sydämellisemmän palvelun kuin satunnainen kävijä.
Olin tässä kuppilassa syömässä kauan sitten enkä sen jälkeen uskaltanut vuosikausiin käydä edes kahvilla. Muutama päivä sitten minut raahattiin kavereideni toimesta törkeää lievempiä keinoja käyttäen jälleen. Olin erittäin hämmästynyt näkemästäni. Ruoka oli erinomaista ja ruokalistat näyttivät hyviltä, ympäristö oli kohtuullinen ja asiakaspalvelu toimi mukavasti. Tämä ruokapaikka oli poissaoloni aikana saanut keittiöönsä kunnianhimoiset emännät.
Rosso on tarpeeksi hyvä pihvipaikka. Kun menee Rossoon, niin tietää mitä saa eikä ruoka mitään yllätyksiä tuota, mikä on yksi ketjun hyvistä asioista. Henkilökunta on mukavaa, ei lakeijoita vaan hyvää väkeä ja tilanteen tasalla. Pihvinpaistajien sekuntikellot yksinkertaisesti vain käyvät oikein. Pihvien kypsyydet ovat joka kerran olleet kohdallaan ja muutenkin tosi hyviä. Rossossa on minulle gourmetravintolaa aivan tarpeeksi.
Olen käynyt ensimmäisen kerran täällä varmaan 90-luvulla ja edelleen kun sanotaan 'pizzeria' mieleen tulee tämä paikka ensimmäisten joukossa. Pizzat ovat tarpeeksi isoja, joo. Ne ovat tosi hyviä, joo. Seinät ovat jännät iästään huolimatta, joo. Ja hinnat ovat pilvissä, tuskin kukaan väittää vastaan. Aikoinaan alueen paras pizzeria on parhaiden joukossa edelleen, vaikka pizzojen taso laskenut lujaa. Mutta odottamaan joutuu: vartin, puoli tuntia, harvoin mutta joskus enemmänkin. Ja silloin kun on kiire, silloin on todella kiire, mutta ei kiireapua. Se on hyvin valitettavaa.