Bambu

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Espresso Edge

Ruoka on erittäin hyvää ja täyttävää. Suosikkejani ovat Twice Baked Potatoes tonnikalalla ja Cheese Please -niminen voileipä. Myös smoothiet ovat herkullisia. Paikan sisustus on jollain tapaa vähän tunkkainen ja nuhjuinen, vaikka yrittääkin varmaan olla kodikas. Palvelu on ihan ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 22.02.2009
Note 3

Restaurant: Il Duetto

Söin elämäni huonoimman bruschettan (Bruschetta semplice)! Se oli kuiva ja kylmä, täysin mauton korppu. Lisäksi sitä sai odottaa yli puoli tuntia, kun keittiössä oli kuulemma jotain häikkää. Tarjoilija sentään kävi pari kertaa pahoittelemassa viivästystä. En suosittele tätä paikkaa. Hienostelevat puheet Helsingin hanaveden testaamisesta eivät vastaa lainkaan todellisuutta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 17.02.2009
Note 1

Restaurant: Thai Manohra

Valkosipulimustekala oli oikein hyvää minun ja seuralaiseni mielestä. Palvelu oli ystävällistä, tosin tarjoilija ei puhunut suomea. Ravintolassa oli iso seurue thaimaalaisia, mikä teki tunnelmasta hilpeän ja autenttisen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 17.02.2009
Note 1

Restaurant: Lounaskahvila Raiku

Lounaslistan salaatit ovat uskomattoman hyviä! Etenkin vuohenjuusto-hedelmäsalaatti vie kielen mennessään. Myös lounaan oheen kuuluvat leivät ovat yleensä tuoreita ja herkullisia.

Palvelu hiukan vaihtelee. Se saattaa olla vähän nuivaa lounasaikaan, jolloin asiakkaita on paljon. Tämä johtunee kiireestä. Iltapäivällä tunnelma on rennompi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.02.2009
Note 1

Restaurant: Wrong Noodle Bar

Periaattessa hyvä paikka, mutta taso vaihtelee. Satay Noodles on erittäin herkullinen vaihtoehto (kerran tosin sain kylmän annoksen, mutta huomautettuani asiasta se vaihdettiin uuteen). Sen sijaan esim. Green Curry Noodles on mielestäni täysin mitäänsanomaton. Hot Hot Hot Noodles on nimensä veroinen: yleensä minulla ei ole vaikeuksia syödä tulista ruokaa - mitä tulisempi, sen parempi - mutta tämän annoksen kanssa oli vaikeuksia!

Palvelu on ok, mutta ei mitenkään erikoisen ystävällistä. Sisustus on nuorekas ja hieman japanilaishenkinen. Tuolit ovat tyylikkäät mutta eivät kovin hyvät istua, ja muutenkin ruuhka-aikaan on aika ahdasta. Kuitenkin ihan hyvä paikka, jossa voi käydä pari kertaa kuussa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 17.02.2009
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites