DayCruiser

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Maxill

Huikean hieno kokemus - palvelu, juomat ja itse ruoka maailmanluokkaa. Ei mitään fine dining vaan kursailematonta ja selkeää ja erittäin hyvänmakuista!

Lohisalaatti oli todella raikas ja hyvänmakuinen, samoin alkublinit rapeita ja täytteet kohdillaan. Lammspyörykät suorastaan sulivat suuhun.

Tulemme tänne uudestaan lähiaikoina.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.03.2017
Note 0

Restaurant: Farang

Pitkästä aikaa Farangissa, miljöö on hieman kouluruokalamainen ja ei kaupungin viihtyisimpiä. Ohut kangasverho kahden pöydän välissä ei aivan riitä poistamaan fiilistä että istuu kahden ventovieraan kanssa samassa pöydässä.

Ruoka on edelleen aivan huippua. Todella eksoottista ja jokainen tasting-menyyn 7 lajista oli aivan huippuhyvää ja takuuvarmaa Farang-tasoa. Annoskootkin olivat likipitäen täydellisiä.

Viinien Sommelier-paketti ei ollut hintansa väärtti mutta ehdottomasti suurin pettymys oli erittäin mukavan tarjoilijan myymä ‘väliavec’. Tämä väliavec oli tummaa rommia joka nyt oli maultaa ihan OK, ei lähelläkään mitään konjakkia/calvadosta vaan ihan perus tummaa rommia. Tämä välikusetus maksoi huikeat 18 €/lasi!!!

Tämä rommigate aiheutti sen että siirsimme tulevan tilintarkastuksen pöytävarauksen toisaalle, syynä rommikaupoista jäänyt hapan maku ja miljöön hälyisyys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.03.2017
Note 0

Restaurant: Cafetoria Roastery

Miljöö todella hieno, palvelu todella hyvää MUTTA Sunnuntain Roaster -menu englantilaista keittiötä parhaimmillaan eli ei millään tavalla paikan muun tason mukaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.09.2016
Note 0

Restaurant: Poistettu ravintola

Hintoja nostettu ja samaan aikaan laatutaso mennyt kuin viemäristä alas. Tympeä tarjoilija ei paikannut millään tavalla 45 minuutin toimitusaikaa. Tuntuu hauskalta maksaa ensi Pizzasta 14 euroa ja sitten vielä hanavedestä 80 senttiä!!!
Tämä oli ennen hintojen nostoa hyvä paikka, nyt ei voi suositella. Ensimmäistä kertaa Pizzatkin olivat parhaimmillaankin keskinkertaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.08.2013
Note 0

Restaurant: K17 Kitchen Cocktail

Ruoka todella hyvää, miljöö varsin viihtyisä ja palvelu mutkattoman hauskaa ja rentoa. Juomapuolen hinnoittelu meni murhaavasti yli hyvän maun: G&T 17 €/kpl, Pellegrino 10 €/plo ja viinit 11-13 €/lasi on täysin yliampuvaa tälläiseen paikkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 02.03.2011
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites